Necvox-ses ve görüntü

alicanım

Member
Benim aracım 2012 model KİA RİO arabamda görüntülü ses sistemi yok.Daha önce gittiğim kia bayide bu necvox görüntülü ses sistemi varmış.Radyo'nun bulunduğu bölüm çıkarılıp bu sistem takılıyormuş.Bu sistemle ilgili bilgisi olan veya aracına taktıran arkadaş var mı?Taktıran arkadaş kaç liraya taktırmış.Bu konuda bilgilerini yazarlarsa memnun olurum.Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

rayen

Super Moderator
Tanıdığım, necvox taktıran herkes şikayetci ben de inceledim, beğenmedim. Özellikle navigasyonYonu doğru dürüst çalışmıyor. Forumda satan bir arkadaş vardı, Onun cihazlarına bakabilirsiniz.

ceronimo1978

New member
Ali bey en iyisi navimex. Tecrubeyle sahip 7" ekran cok keyifli

ceronimo1978

New member
Garantiyi bozmaz. Servistede taktirabilirsiniz. Yada sirkecide marmarayin arka tarafinda ben montaj yaptirmistim. Forumdan benim disinda selman sam kullaniyor. Canavar gibi makina yapmis adamlar

yalcin

New member
eski kasada bende navimex kullanıyorum, bir problem yok bilginiz olsun.

leonine25

Active member
Bende necvox kullanıyorum ancak hiçbir problem yaşamadım.. Navigasyon olarak İGO primo kullanıyor. İnternetten 3D haritalarını bulup kendim güncelledim. Hatasız götürüyor.. Beklentiniz nedir bence önemli olan o. Yani dokunmatiği bir telefon performansı vermelimi. verenlerinde F/p yönünden değerlendirilmesi lazım tabi.. Necvox p100 modeli heralde bendeki . Platinyum yazılımı ile güncellettim servisine. Dokunmatiği biraz bastırmatik gibi. Ama ekran full hd görüntü güzel. Şimdi alacak olsam birazda fazla bütçe ayırıp android cihazlara bakarım...