Navigasyon tercihi

akrepkral86

New member
Haklısın abi bencede Android daha iyi hem görüntü netliği hemde performans olarak daha iyi geldi bana bende android'e yöneldim zaten şu anda Android cihaz taktırıcam gümrük konusunda dediğin çok doğru gerçekten memurun o anki ruh haline ve kişiliğine bağlı isterse geçirir istemezse geçirmez gerçekten çok saçma ama bu kadar işgüzarlık olur mu benimde başıma geldi yurtdışından parfüm istemiştim yurtdışından parfüm girişi yasaklanmış benimde haberim yoktu parfüm geldi gümrüğe takılmış gittim kaç saat adamlara dil döktüm nuh diyorlar peygamber demiyorlar prosedür böyle deyip izin vermediler bende iade etmek zorunda kaldım ama herhalde yabancı şirket iadeyi kabul etmedi birgün bir baktım parfümüm evin kapısına kadar gelmiş çok sevinmiştim kısmet işte

hakan078

New member
arkadaşlar ben daha önce r1 farı getirtmiştim 260 dolardı cinli vatandaşa rica ettim değerini 50 dolar gir burda sıkıntı yaşıyoruz gümrükte demiştim oda saolsun 50 dolar yazmış takılmadan geldi gümrükten 100 dolar üstü takılıyo diye biliyorum ben 2-3 sene önce baya bi araştırmıştım ama dediğim gibi yapabilirsiniz. Teoman arkadaşımın yazdığınada katılıyorum memurun o anki durumu ve yoğunluğada bağlı

akrepkral86

New member
Yok ben yurtdışından vazgeçtim neme lazım bir sorun çıkar gümrükten geçmez hiç uğraşamam o işlerle

ibrakbulut

New member
Herkese selamlar,

Bilgilendirme ve paylaşımlarınız için teşekkürler. Android ve Necvox Platinum 'da bluetooth ile müzik oynatırken ekranda şarkı ismi yazıyor mu? Belki birçok kişi önemsiz bir durum ama benim için önemli cevaplarsanız çok makbule geçer.

Bu arada fiyat ile ilgili internetten araştırırken opel forum'da bir kişi şubat ayında 2200 TL'ye taktırmış. Fiyatın düşmesini beklemek mantıklı ama her fiyat düştüğünde yenisi çıkacak ve yenisi hep aklımızda kalacak :)

Saygılarımla

akrepkral86

New member
Arkadaşlar ah şu navigasyonun orjinalini yurtdışından getirebilsek ne kadar iyi olurdu çin mali ürünlerle hiç uğraşmazdık hep Çelik motorun işgüzarlığı kia'nın Almanya sitesinden baktım navigasyon orada 1000 euro yani 3000 lira dandik cihazlara 1500 tl vereceğimize 3000 lira verip orjinalini alabilsek ne kadar iyi olurdu acaba tanıdık vasıtasıyla oradan navigasyonu getirtebilirmiyiz diye düşünüyorum

ibrakbulut

New member
Tanıdık vasıtasıyla oradan navigasyonu getirtebiliriz fakat kullanım dili almanca ki seçeneklerle ingilizce olsa dahi, harita kullanımı nasıldır? Türkiye haritası yükletmek mümkün müdür? gibi sorunlar ile uğraşacağız. Bir de ürün ile ilgili arıza çıkarsa nasıl bir yol izlenecek? Kia Türkiye müşteri hizmetleri arasanız dahi size yardımcı olmayacak çünkü Çelik Motor'un personeli dolasıyla çelik motor'un uygulamaya koyduğu kurallar geçerli olacaktır.
Saygılar

akrepkral86

New member
Ben açıkçası kendi açımdan dil sorunu olmaz getirmek isterim garanti içinde cihazın pek sorun çıkaracağını zannetmiyorum ben çıkarsada artık şansa

sbeyazit

New member
Merhaba Arkadaşlar,

Ben Çin'den Android Multimedia siparşi verdm. Özellik olarak burada satılan Android cihazardan daha kuvvetli. Şu anda kargoa. Cihaz Türkiye'ye gldiğinde gümrük taraındaki tecrübelermi sizlerle paylaşırım. Umarım takılmaz :)

sinan1

New member
75 euro üzeri ise takılacaktır. Hem öyle olmasa bile gümrük muayene memurunun öyle zannetmesi ve inanması gümrük işlemlerini gerektirecektir. Ama eskisi kadar zor değil. Ben başka bir şey istemiştim. DHL bu kategori3 sınıfına giriyor dedi. ne demek olduğunu bilmiyorum. ürünün kendisi 180 USD idi ödeme makbuzunu veya fatura emailini iletmemi istediler. gümrük vergisi,depo ücreti kdvsi filan 125 TL kadar tutmuştu. seve seve ödedim.

Bu dediğim durum 1 adet gelen ürün için geçerlidir. Birden fazla adet gelirs başka kategoriye girebilir. astarı yüzünü geçebilir.

sbeyazit

New member
Herkese Selamlar,

Bugün yurt dışından siparişini verdiğim android muldimedia çihazım elime ulaştı. Toplamda 200 TL gümrük masrafı ile işlem tamamlandı. Montaj işlemini yaptırabileceğim işin ehli bir yer bulursam montajı da yaptırıp tecrübelerimi sizinle paylaşırım.

rayen

Super Moderator
Cihaz hayırlı olsun, güle güle kullanın. Toplam maliyeti ve cihazı aldığınız linki paylaşırsanız seviniriz.

sbeyazit

New member

akrepkral86

New member
Abi bir an önce videoyu paylaş bende merak ettim hangi cihazı alacağım konusunda daha tam karar veremedim:cool:

udonmez

New member
Arkadaslar urunu getirenler deneyimlerini paylasabilirler mi? Nedir sorunlar. Nerede taktirdiniz vs vs. Tesekkurler.

dellobaltino

New member
kardeşim hayırlı olsun ayrıca fiyatını da söylediğin için teşekkürler. herkes fiyat paylaşmıyor malum...

leonine25

Active member
Geçen hafta Esse istanbul anadolu yakası sorumlusu ile görüştüğümde esse grubun saattığı android cihazları şuan için tavsiye etmiyorum. Henüz sistem oturmamış ve android sürümleri düşük dedi. Yalnız linkteki cihaz canavar gibi duruyor.. Peki gümrük mümrük kargo sipariş ettiniz cihaz elinize ulaştı bağlattınız. Cihazda problem var. Böyle bir durumda ne yapıyorsunuz ?

dellobaltino

New member
Ceed navigasyonları araştırdığımda fiyat ve marka değişse de hemen hemen hepsi aynı işlemcilere sahip ya A8 ya A9 işlemci RAM de 512 falan. Şöyle çift çekirdek güçlü işlemcili yüksek ramli bişi pek denk gelmedi. Sanki aynı ürüne herkes farklı marka basmış gibi. Sitede orijinal navi alan bir arkadaş vardı. Acaba orijinal navinin teknik özellikleri işlemcisi nedir.