Daha önceki mesajlarımda yazdığım gibi Castrol güzel bir yağ bence ancak markalı olupta kötü denecek kadar kötü bir yağ olduğunu sanmıyorum.Geçen hafta bakıma gittiğimde kendi getirdiğim yağın kullanılması konusunda ısrarcı oldum,abi bizim için sorun değil ancak %1 bile ihtimal olsa sorun çıktığında garanti konusunda sıkıntı çıkarırlar diye samimi olduğum tüm arkadaslar söyleyince bende kendi kendime riske girme nasıl olsa Castrol Magnatech kullanıyorlar yapacak birşey yok diyerek aldığım yağları iade ettim.Sonra faturaya baktığımda 5-30 Edge koyduklarını görünce içim dahada rahat etti.Ancak size şunu açık yüreklilikle söylemek istiyorum daha önce hiç konusunu açmadım ama kafamda her zaman bu markaların dışında bir marka vardı belki birçok arkadaşımız muhtemelen biliyordur.Liqui Moly bence yağların atasıdır araştırmanızı isterim.Orjinal Alman malı olmakla birlikte sanayide 60 yaşın üstünde bir ustaya sordum direk güldü ben onu kendi aracımda kullanıyorum ama müşteriye kullanmıyorum sonra giden müşteri bir daha gelmek bilmiyor taş yemek zorunda kalırım diyor.Ne kadar doğru bilemem ancak kafadan 30.000km ömürlü yağlar yapmaları sebebi ile garantisi biten araçlar için çok mantıklı bir yağ.Tabi bu yağı koysaydım yine 15.000km sonra değiştiririm ancak ömürlü ve kaliteli bir yağ olduğu için tercih edilebilir.