D dündar New member Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 16 Ocak 2013 #1 Adım Dündar Polat 36 yaşında tekstille uğraşıyorum kadıköy de yaşıyorum 10 yıldır mitsubsihi carisma kullanıyorum yakın zamanda aracımı değiştiriyorum umarım burada düzgün insanlarla karşılıklı bilgi paylaşımı yaparız....
Adım Dündar Polat 36 yaşında tekstille uğraşıyorum kadıköy de yaşıyorum 10 yıldır mitsubsihi carisma kullanıyorum yakın zamanda aracımı değiştiriyorum umarım burada düzgün insanlarla karşılıklı bilgi paylaşımı yaparız....
aLi Yönetim Ekibi Katılım 13 May 2011 Mesajlar 2,947 Tepkime puanı 233 Puanları 63 Yaş 42 Konum İstanbul 16 Ocak 2013 #2 Hoşgeldiniz,istediginiz araci almaniz dilegiyle. Ceed ile ilgili acilmis basliklari konulari incelerseniz gerekli bilgileri bulabilirsiniz. Acacaginiz basliklar ve soracaginiz sorularla da sitede ki arkadaslar gerekli sekilde yardimci olacaklardir. İyi forumlar.
Hoşgeldiniz,istediginiz araci almaniz dilegiyle. Ceed ile ilgili acilmis basliklari konulari incelerseniz gerekli bilgileri bulabilirsiniz. Acacaginiz basliklar ve soracaginiz sorularla da sitede ki arkadaslar gerekli sekilde yardimci olacaklardir. İyi forumlar.