Merhabalar Cee'd ailesi :)

Avedon

New member
Merhabalar , Sakarya Akyazıdan Mert Şen genç bir esnafım:) Goodyear lastik bayisi ve araç rot-balans servis işletiyoruz . Çok araştırdım ve Kia Cee'd premiumu tercih ettim. Doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum herşyi ile çok memnunum düşündüğümden cok daha iyi Herkeze iyi forumlar , iyi geceler
Saygılarımla

rayen

Super Moderator
Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Avedon

New member
Hoşbuldum teşekkür ederim

hoşgeldiniz keyifli forumlar

bu akşam tanışmak için bekleriz...

i_batmaz

New member
hoş geldiniz kararınız nokta atışı omuş,hayırlı uğurlu olsun

43YD620

New member
hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler ve keyifli forumlar :)

sadik170

New member
Hoşgeldiniz, aslına bakarsanız araçlarımız beklentinin çok üzerinde tam bir F/P canavarı. Ama gelin görün ki marka algısı çok zayıf. Bunda distribütör firmanında payı büyük.
Buna rağmen Kia markasını bilenler aldığı için bizim de işimize geliyor çünkü fiyatlara yansıyor böylece :)
2012 Aralık sonunda 46.000 TL ye Mar-oto dan almıştım aracımı. O zaman çok araştırdım bu fiyata böyle donanımlı dizel araç yoktu. İyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum.

Avedon

New member
Hoşbuldum arkadslar bu akşamki Tanışmaya gelmek isterdim malum işler yoğun biraz kış lastikleri takılmaya başlandı yoğunluğumuz bir kaç ay sürecek gibi nasip olursa birdahaki buluşmaya görüşürüz