1.- Kerem Y.
2.- 29
3.- 2008 Ford Focus 1.6 TDCI Collection
4.- Bilgisayar Sistemler
5.- Forumlarda
6.- Kova
7.- FB
8.- ISTANBUL - KAGITHANE
9.- Internet , Gezi , Futbol
10.- 0 RH+
Arkadaşlar öncelikle hepinize slmlar, çok güzel bir ortam oluşturulmuş burda, öncelikle bu altyapıyı oluşturan destekleyen emeği geçen herkese teşekkurlerimi sunarım,Ben son bir aydır Megane III , CEED , CLIO ve I30'u inceliyorum ve CEED benim için ağır basıyor.
Aslında kalbimde yatan aslan CEED demek daha doğru olur sanırım
Ama işim gereği araçları şehir içi trafiğine göre kıyaslamam gerekiyor çünkü ağırlıklı olarak ş.içi kullanılacak
Bunu baz alarak yorumlarınızı alabilirmiyim? CEED için fazla yakıyor duyumları nekadar doğru?
Ceed için şehir içi * şehir dışı kullanım değerlerini birebir siz son kullanıcılardan öğrenebilirmiyim?
Siz bir seçim yapmak durumunda olsaydınız seçiminiz ne olurdu?
Tşk.
2.- 29
3.- 2008 Ford Focus 1.6 TDCI Collection
4.- Bilgisayar Sistemler
5.- Forumlarda
6.- Kova
7.- FB
8.- ISTANBUL - KAGITHANE
9.- Internet , Gezi , Futbol
10.- 0 RH+
Arkadaşlar öncelikle hepinize slmlar, çok güzel bir ortam oluşturulmuş burda, öncelikle bu altyapıyı oluşturan destekleyen emeği geçen herkese teşekkurlerimi sunarım,Ben son bir aydır Megane III , CEED , CLIO ve I30'u inceliyorum ve CEED benim için ağır basıyor.
Aslında kalbimde yatan aslan CEED demek daha doğru olur sanırım
Ama işim gereği araçları şehir içi trafiğine göre kıyaslamam gerekiyor çünkü ağırlıklı olarak ş.içi kullanılacak
Bunu baz alarak yorumlarınızı alabilirmiyim? CEED için fazla yakıyor duyumları nekadar doğru?
Ceed için şehir içi * şehir dışı kullanım değerlerini birebir siz son kullanıcılardan öğrenebilirmiyim?
Siz bir seçim yapmak durumunda olsaydınız seçiminiz ne olurdu?
Tşk.