merabalar

leon355

New member
Mrrhabalar araniza yeni katilmis bulunmaktayim ceed herzaman gonlumun bir yerinde olmustur ama bi turlu alamadim bu siteye uye olduktan sonrada iyice ceede olan hayranligim artti yakin zamanda ceed alabilirim ama ceed hakkinda bilgileri elde etmek icinde sizlerden duymak benim icin ayrica onemli herkeze iyi gunler dilerim.

43YD620

New member
hoşgeldiniz 2012 yeni kasa dizel otomatik ceed kullanıcısıyım. almanızı sonuna kadar tavsiye ederim

leon355

New member
hoşgeldiniz 2012 yeni kasa dizel otomatik ceed kullanıcısıyım. almanızı sonuna kadar tavsiye ederim
Hocam merabalar ben ceedi manuel düsünuyorum yol tutuş ve performansi nasil 1.6crdi 128 hp motorun acaba tesekkurler

43YD620

New member
Hocam merabalar ben ceedi manuel düsünuyorum yol tutuş ve performansi nasil 1.6crdi 128 hp motorun acaba tesekkurler
Cem bey bu araç benim ilk aracım. kıyas yapamıyorum diğer araçlarla fakat şunu söyleyebilirim; araç fiyat donanım açısından çok iyi, yol tıutuşu da çok iyi fakat hızlanma için aynı şeyi söyleyemem. araç dizel olmasına rağmen sesi az, şehir dışında çok rahat tam br konfor aracı.