amorusso
New member
2008 Yilinda baslayan Ceed macerasi devam ediyor. Dayanamadim gittim 3.cu Ceed'i aldim
Marka tutkunlugundan ziyade, bu aracin hala F/P endeksinde benim icin cok yuksek degere sahip olmasi etkili oldu.
Hem dizel otomatik, hem full ozelliklerde Station bir aracin fiyati rakip bir cok markada 60-70 bin lira civaryken ,
CEED'in SW modeliin fiyati 54 bin lira civarinda olmasi bu araci ciddi anlamda cazip kilmaktadir.
Gerci arac bulmak cok problemli oldu, bir cok bayide aradigim konfigurasyon yoktu, ama en sonunda istedigimiz araci bulduk.
Maceranin biraz basindan bahsetmek gerekirse :
Yil 2008 ve aylardan hazirandi . Sirasiyla honda city, Opel corsa, Opel asta HB, opel astra sedan, ford focus HB , ford focus sedan, hatta ford transit
, toyota corolla'ya baktim. Hem fiyat bakiminda hem de ic dis tasarim bakiminda hicbiri hosuma gitmemisti. Son karari vermek uzere Besiktas'taki bir opel bayisine gittim, yine bazi suphelerim oldugu icin 1-2 gun sonra gorusmek uzere ayrildim
Derken yolun karsisinda bir Kia bayisi gordum ( daha sonra orasi ordan tasindi ) . Kapinini onunde bir tane test araci ceed vardi
Kullanabilirmiyiz dedim, tabi ki dediler,disi tasarimi guzeldi, ici de ayni sekilde. Yildiz'in arka sokaklari ve rampalarina bir girdim, aman Allah'im, keci gibi tirmaniyordu. Daha once Opel corsa 1.3 dizel kullananlar bilir, 2 vitesin zor ciktigi yerlerde ceed 3.cu vitesle cikiyordu. Herneyse geri donduk. Cuma aksami oglenden sonra oldugu icin satis temsilcisi beklemeye luzum gormemis cikmis, arabayi satin almak icin kaparo birakacaktim, oyle bir tebiyesizlik karsisinda, iyi aksamlar dedim ciktim
...
( Devam edecek )
Edit : yazim hatalari
Marka tutkunlugundan ziyade, bu aracin hala F/P endeksinde benim icin cok yuksek degere sahip olmasi etkili oldu.
Hem dizel otomatik, hem full ozelliklerde Station bir aracin fiyati rakip bir cok markada 60-70 bin lira civaryken ,
CEED'in SW modeliin fiyati 54 bin lira civarinda olmasi bu araci ciddi anlamda cazip kilmaktadir.
Gerci arac bulmak cok problemli oldu, bir cok bayide aradigim konfigurasyon yoktu, ama en sonunda istedigimiz araci bulduk.
Maceranin biraz basindan bahsetmek gerekirse :
Yil 2008 ve aylardan hazirandi . Sirasiyla honda city, Opel corsa, Opel asta HB, opel astra sedan, ford focus HB , ford focus sedan, hatta ford transit
( Devam edecek )
Edit : yazim hatalari