Led plâka lambası tavsiye

akrepkral86

New member
Arkadaşlar ben aracıma led plâka lambası taktırdım ancak aydınlatmasından pek memnun değilim bazı araçlara bakıyorum plâka lambaları sanki normal far gibi aydınlatıyor ama benimkinin ışığı fazla aydınlatmıyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlar hangi markanın hangi ampulünü önerirsiniz

dellobaltino

New member
alıp direk takabiliyormuyuz hata mesajı veriyor mu

Srhn

New member
Arkadaşlar ben aracıma led plâka lambası taktırdım ancak aydınlatmasından pek memnun değilim bazı araçlara bakıyorum plâka lambaları sanki normal far gibi aydınlatıyor ama benimkinin ışığı fazla aydınlatmıyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlar hangi markanın hangi ampulünü önerirsiniz

yasin sendeki ledler sadece ucundamı yoksa etrafındada led varmı bende 8 ledli taktım photon ama plakanın ortasını aydınlatmıyor ya

yasinyilmaz

New member
yasin sendeki ledler sadece ucundamı yoksa etrafındada led varmı bende 8 ledli taktım photon ama plakanın ortasını aydınlatmıyor ya
uyarı yakmadı. direk çıkartıp taktım.

Serhan, bendekinin yanan kısımları ucunda sağında ve solundaydı. Senin yanan kısmı sadece ucunda olduğu için köşeleri aydınlatıyordur.

Srhn

New member
uyarı yakmadı. direk çıkartıp taktım.

Serhan, bendekinin yanan kısımları ucunda sağında ve solundaydı. Senin yanan kısmı sadece ucunda olduğu için köşeleri aydınlatıyordur.
aynen yasin bnimki sadece ucunda nerden almıstın o ampullerı bende alayım onlardan ama fiyatları diğerlerine göre pahalı galıba

akrepkral86

New member
Otocity diye bir site var daha öncede oradan alışveriş etmişliğim var philips marka led plâka ampulü için tanesi 55 tl fiyatı var çifti 110 tl'ye geliyor Philips sonuçta ama bana pahalı gibi geldi fiyatı sizce nasıl

akrepkral86

New member
Sizce bu Philips'in ledi aracıma uyar mı bir sorun çıkmaz herhalde birde o Philips için o kadar para vermeye değer mi proton mu alsam aynı parlaklığı kaliteyi sağlar mı Ürünün resmini aşağıya ekliyorum

Ekli dosyayı görüntüle 1730

dellobaltino

New member
Ben de plaka icin led ampül almak istiyorum lakin nasil bisi alacagimi bilmiyorum smd canbus sofit falan duyuyorum da hangisi nedir ne degildir bilmiyorum. Yeni ceede takabilecegim ariza isigi yaktirmayan bi ürün icin link verebilecek olan var mi