LASTİK BASINÇ İŞareti

EMRE EREN

New member
merhabalar ben bir konuda bilgi almak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.ekim ayında 2013 model kia ceed aldım..bir onceki arabamda 2008 kia ceeddi.yani kıascası çok memnunum arabamdan.fakat şöyle bir sıkınıtım var.arabamını aldığımdan beri lastik basınç ışıgı yanıyor..sonradan öğrendikki lastıkler değiştiği için eski sahibi diğer lastiklerle beraber söküp satmış.şimdi bunu nereden temin edebilirim ve fiyatiarı nelerdir.ılla orijinal mi olması lazım..bilgisi olan ve yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.teşekkürler.

c@n

Super Moderator
Yardim istemeden once kendinizi tanitsaydiniz daha iyi olurdu...

Berkan

New member
lastigin içinde değil, jantta lastik basınc sensörü.fiyat bilgisi için herhangibir kia bayisini arayıp sorun yada zamanında aracı alırken düsseydiniz fiyattan

leonine25

Active member
lastigin içinde değil, jantta lastik basınc sensörü.fiyat bilgisi için herhangibir kia bayisini arayıp sorun yada zamanında aracı alırken düsseydiniz fiyattan
Diyelim bozuldu. Sonuçta sibob ile bağlantılı. Sibob bozuldu hava kaçırıyor. Sensörümü değiştireceğiz?

Berkan

New member
Diyelim bozuldu. Sonuçta sibob ile bağlantılı. Sibob bozuldu hava kaçırıyor. Sensörümü değiştireceğiz?
lastigin cıkarınca jantın üstünde siyah kibrit kutusu yada daha ufak bir zımbırtı var o işte :).

o kısmı bende tam bilmiyorum ama muhtemelen ikisi beraber (her yazlık kışlık lastik degisiminde usta hep cıragını hep uyarıyor sibobu degisme sensörlü o jantlar diye) değişicek tahminimce ayrıda satılmıyordurda onlar.