Lanet olası Siyah Duman

Emre Akçay

New member
Araç sıfır ve yaklaşık 2-2.5 yıldır uğrasmaktayım. Vites düşüşlerinde , özellikle uzun yolda arka bagaj krom bağlıyor. Şuan araç serviste zaten 2-3 gün detaylı bi araştırma yapılacak. Dahada sorun çözülmezse mecbur başka yollara başvuracağız.
Benim araba 12.000 deyken bu problem oldu. Servis bağladı her zamanki gibi bilgisayara. Sorun yok olur böyle dedi salladı. Sonra yine gittim arabayı bırakın dediler. Bırakış o bırakış 1 ay sonra çözülmemiş olarak almıştım geri. 98 hp çıkıyordu araba dynoda felan. Çok karışık işler. Hayatımdan 3-4 sene gitti yani.

Bocek06

New member
Benim araba 12.000 deyken bu problem oldu. Servis bağladı her zamanki gibi bilgisayara. Sorun yok olur böyle dedi salladı. Sonra yine gittim arabayı bırakın dediler. Bırakış o bırakış 1 ay sonra çözülmemiş olarak almıştım geri. 98 hp çıkıyordu araba dynoda felan. Çok karışık işler. Hayatımdan 3-4 sene gitti yani.
Enjeksiyon değişimi sorunun çözümü oldu mu acaba? Ona göre direk enjeksiyonlara baktırayım bende. Olmadı arabayı oradan alıp özel servise götüreyim.

Emre Akçay

New member
Enjeksiyon değişimi sorunun çözümü oldu mu acaba? Ona göre direk enjeksiyonlara baktırayım bende. Olmadı arabayı oradan alıp özel servise götüreyim.
Benim arabadan enjektörleri söküp Çorlu'da Bosch servisine göndermişlerdi kontrol için. Fakat Bosch servisi birşey yok deyip geri gönderince benim arabanın motorunun heryeri söküldü. EGR, Rail basınç sensörü, mazot pompası vs vs vs. En son komple motoru indirdiler. Sanayiye gönderdiler rektifiyeciye. O da olmadı. Sonra İzmit'ten uzman bilirkişimiymiş uzman usta mıymış neymiş o adam geldi. Siz niye uğraşıyorsunuz bu kadar yok turbo yok egr yok sensör pompa demiş. Enjektörleri başka arabadan çıkarıp benim arabaya takmışlar düzelmiş güya. Sonra yazılım için İstanbul'a gittiğimde usta söyledi araba olmamış 98 hp çıkıyor diye. Sonra sıfır dört enjektör aldık taktık 129 hp vermişti. Gidişi güzeldi. Kısaca enjektör çözümüne yoğunlaşın bence. Benim gibi heba olmayın. Bize akıl fikir veren yoktu 1 sene uğraştım ben. En son kaza yaptıkta kurtulduk arabadan.