Koltuktan gelen sünger sesi ve garanti kapsamı komedisi.

volvox

New member
Herkese iyi günler . Son 1 aydır şoför koltuğundan her debriyaj a basıp bıraktığımda hele hele stabilize yola girdiğimde inanılmaz bir gicirdama sesi geliyor tahmin edemezsiniz. Sol bacağımın destek süngerinden geliyor. Bu durum için kia servisini aradım ve anlattım durumu. Cevaba çok şaşırdım. 5 sene garantili diye bağıran kia koltuk 2 yıl diyor. Şaka mi dedim ya bu. Ne oldu 5 sene garantisi dedim. Mekanik motor ve şanzıman dediler. Yuh dedim. Aklıma o an gelmedi elektronik ile ilgili bir sıkıntı yaşarsak hapı yuttuk o zaman. 1 ay sonra 3 yıl servisine giricem bakalım ne olacak. Bu durum başınıza geldi mi? Buna benzer konuları paylaşırsanız sevinirim.

sirrealsq

New member
koltuğun kenarındaki plastik koltuğun dışındaki kılıfa sürtüyor gacur gacur ses geliyor. sol ayak sağ sola hareket ettirilmesi ve çukurlarda meydana geliyor .
Çözüm için koltuğun sökülmesi. plastik kenarlara kumş bant ile kapatılması gerekli. Sandıkçı servisten BİN BİR ZORLUKLAR ile sadece sürü koltuğunu yaptırdım. ön yolcu koltuğundan da geliyor.

ercan872

New member
aynı dert bendede var yoğun trafikte dayanılmaz oluyor ...buna bir çözüm bulmak gerek

akrepkral86

New member
Kardeşim kumaş bantla hallediliyor o fazla kafaya takmaya gerek yok:cool: