Kia Yol Yardimi

ahmet50

New member
Ynt: Kia Yol Yardimi

hoop hemen dolduruyorum formu demek istemiş galiba. Haksız yere benim yüzümden azar işitti. :)
[hr]
Vidyoyu izledim, peki hocam kapı nolacak, bu şekilde yarım yamalak mı çözülecek sorunlar? Servisin ileri sürdüğü iddia attiği birşey olması lazım. Yaparım ama fiyat şu olur ya da garanti dışıdır vs ? böyle bir şey demiyor mu? Kia servislerinin kazıkçı olduğunu duymuştum. da en azından bir çözüm üretmesi ve fiyat istemesi gerek diye düşünüyorum.

bahyil

New member
valla celik motoroda burada yazdigim ve gonderdigim videonun aynisini yazdim. Geri donduler. Antalyada oldugumu ve musait olamadigimi soyledim. Ankara da cozulmesi daha iyi olacak. Kapi ic mandalini ki uc defa cekip birakiyorsun tik sesi geliyor kapi kapaniyor. Bu sekilde cozdum olayi. Aslinda sorun kapinin kapanmamasi degil, Kore'nin cok deneyimsiz bir kadroya sahip celik motor ve servislerle antlasma yapmasi. O kadar deneyimsizki calisan kapinin bir yerine yapilan bir mudahele ile kapi bu hale geldi. Sonra 2 hafta icinde kilit degisimi oldu. Bu surede Kore'den ancak geldi. Adamlar simdi antalya da ne kadarini yapacaklar oda ayri bir mesele.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

bahyil

New member
Yeni Üye Tanıtım Bilgi Formu

1.-Adınız, Soyadınız:Mustafa Bahadır YILMAZ
2.-Yaşınız: 32
3.-Aracınız (Marka ve modeli): Cee'd DSLHB 115HP M/T
4.-Mesleğiniz: Memur
5.-Siteyi nereden duydunuz: İnternette Dolaşırken
6.-Burcunuz: Kova
7.- Taraftarı olduğunuz takım: Fenerbahçe
8.-Yaşadıgı şehir / semt : Ankara / Etimesgut