Ercan'ın söylemiştim hoşgeldin mesajımdada bende Antalya'da oturuyorum al benim arabayı bin gez dolaş bak bakalım nasıl? Asla pişman olmazsın ben premium alırken jetta comfortline benim arabamdan 2.000 TL daha ucuzdu. 1 ay gittim geldim kırmızıtaşa tam 4 defa test sürüşü yaptım ( 2 defa manuel vites 2 defa otomatik ile ) sonunda premium aldım 9 ay oldu araç 45,000 km de şu an sor bakalım pişmanmıyım jetta almadığıma. Banada neden aldın çok para diyorlar arkadaşlarım ama arabama binenin direk fikri değişiyor. Bakma sen kimseye Cee'd candır canHa birde alırsan premium al. Arabada yok yok bir tek ıslık çalınca arkamdan gelimiyor
Yok artık diyorum başka ne diyeyimKia kendini çok aştı aylar önce izlediğim Kia nın yeni arabası ceed i bile gölgede bırakır. İzleyin bakın henüz Türkiyede yok bu araç ama bmw 7 serisi segmentinde.Akıl almaz donanımlara sahip koltuk ısıtma ve soğutma,direksiyon ısıtma kendiliğinden kapanan kapılar, arka koltuk diz mesafesinde diziniz koltuğa değince ileri giden koltuk ve daha neler neler ?? İzleyin hayran kalacaksınız
KIA K9 Review - YouTube
Yok artık diyorum başka ne diyeyim
Bilgin sanırım bu araba ıslık çalınca arkadan gelenlerden![]()
Bence burada euro kurbanı olmayacaklar olmadılarda benim ceed im var seninde ve bu forumdaki herkesinde. Demekki olmamışlar satılmaya devam edecek bizde bu aracı gören birçok kişinin eminim bir sonraki araçları kia olacakGirmeyeyim topa diyorum ama olmuyor: Kia direksiyon ve süspansiyon konusunu halletmedikçe bahsedilen markalarla karşılaştırmalarda her daim küçük görülecek. Onun dışında donanım olarak bir sürü şey ekleseler de ne burada ne de dünyanın başka yerinde Kia ve Hyundai'ye olan bakış kolay kolay değişecektir. Avrupa'da 7 yıllık garanti ve sıkı ucuz fiyatlarla tutundular, burada ise euro kurbanı olacak gibi görünüyorlar.
siz galiba önceki ceedi kullanıyorsunuz. şuan direksiyon olayı dünyanın 2 3 yıl ilerisinden gidiyor. hyundai ve kiadaki direksiyon ayarları bildiğim hiçbir araçta yok. süspansiyonlar da 10 üzerinden 10 alır. babamda bmw 3.20 var ceed daha konforlu geliyor hepimize. yol tutuş olarak da kendi sınıfına göre çok çok iyi.Girmeyeyim topa diyorum ama olmuyor: Kia direksiyon ve süspansiyon konusunu halletmedikçe bahsedilen markalarla karşılaştırmalarda her daim küçük görülecek. Onun dışında donanım olarak bir sürü şey ekleseler de ne burada ne de dünyanın başka yerinde Kia ve Hyundai'ye olan bakış kolay kolay değişecektir. Avrupa'da 7 yıllık garanti ve sıkı ucuz fiyatlarla tutundular, burada ise euro kurbanı olacak gibi görünüyorlar.
sen puntoda diyorsun şimdi consept + olan özellikler 2004 model fiyat stilo da var ama işte 2006 dan sonra Türkiye ye gelmedi fiyatında başka arabası alınmaz (bravo hariç)ilahi baya güldürdün beni.çok yaşa.
dünyanın 2-3yıl ilerisinden???
grande punto 2007 2008modellerde city modu vardı onlar epey ileriden gidiyor o zaman.
+1 rep.onyargıları bosverın derım cok dıyen olacaktır sunu alma bunu al dıye sız karar verın yeter test surusu yapmanız yetecektır zaten ceedı almanıza![]()