İşi bilen yerde yaptırmak önemli Selman rakam hakkında bilgi verir...Maliyeti uygun olsa bide sistem cok guzel bencede
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Can abi en basik halinden 2 3cm yukarda kullaniyorum sokak aralari haricSelman surungen halde kullanmiyorsun herhalde arabayi...???
TeamPASAOGLU
3.500civari mert aracina gore degisiyo.Bu sistemin maliyeti ne kadar acaba??
Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk 2
Bekledigimden oldukca yuksekmis3.500civari mert aracina gore degisiyo.
tskler serhan verdigin bilgi icin ben bu konulari pek. bilmiyorum seyi sorcm peki benim o tampondan alip tkma imkanim varmi acaba varsa ki eger kac bin tl dir ki o tmponMakyajli kasalarin tampon ve on panjuru farkli
Her arabanin kendine has yukseklikleri var kimi cok yuksek kimi alcak maksat farklilik yaratmak yani arabanin yuksekligi yetmiyo diye bi amacim yok maksat aykirilik. Tesekkurler.bence arabanın orjinal yerden yüksekliği spor görünmesi için yeterli ama tabi herkesin zevki ayrı böylede kötü olmamış tarz olmuş bir de sizin sis farları daha güzel daha şekilli geldi bana farklı bir şey mi var o siyah cerceve flan muhteşem gözüküyor yoksa komple tampon mu değişik bilgi verirseniz bu konuda sevinirim.
Bigun yolda giderken indirme kaldirma videosu istiyorum bana yardimci olacak varsa beraber yapalimsakallı 3500 lira para vermişin bi indirip kaldırma videosu koymamışın ; )
Cok tesekkurler. Yaptirdim diye demiyorum suana kadar hicbir sorunla karsilasmadim keske yaptirmasaydim dedigim konuda olmadi( ozel sebepler disinda yusuf abi bilir.)) Yol tutusundada herhangibir problem yok. Tek sorun 225/45/17lastik ve jantlar biraz kucuk olsa rahat rahat heryere girip cikarim. En basik halinde yarim turdan fazla.donmuyohayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın ilginç bir görüntü oluşmuş
tam eibachlardan hevesimi alıyım derken fotoları gördüm kursağımda kaldışaka bi yana daha teknik detaylı olarak ayrı bir konu açılıp anlatılabilrse bizler için daha iyi olur (nedir nerden yapılır + ları - leri gibi)