Korukler aircraft abi. Fiyat degisiyo ama istekle cift kompresor olarak 2500tl oldu. Bursada yapiyorlar sistemi.hayırlı olsun selman süpansiyon hangi markanın , fiyatı nedir, nereden temin ettin setliği nasıl sorularınıda ben sormuş olayım. merak edenlerde öğrenmiş olsun.
Yol tutuşunda düşüşe sebep oluyormu acaba air ?Yol tutusu konusunda hala onyargularim oldugu icin kasmadim kendimi. Ama bursadan gelirken vurajli yollarda sert girdiklerimde oldu air ride i unutarak bi sikinti yasamadim. Bagajda stepne yerine simit tup geliyo bide komprosor var ufak yer kaplamiyor hepsi bu kadar.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Muayene işi nasıl oluyor peki? Geçmiyor diyorlar. Bide söktürmekle uğraşırsak zor olur. Bende düşünüyorum da muayene işi sıkıntı.Yol tutusu konusunda hala onyargularim oldugu icin kasmadim kendimi. Ama bursadan gelirken vurajli yollarda sert girdiklerimde oldu air ride i unutarak bi sikinti yasamadim. Bagajda stepne yerine simit tup geliyo bide komprosor var ufak yer kaplamiyor hepsi bu kadar.
Oluyor deniliyor. Birinci ağızdan Selman'dan göreceğiz kullandıkça.Yol tutuşunda düşüşe sebep oluyormu acaba air ?
özelleşmesinden sonra sadece tek fark oldu , eskiden az parayla yaptırdıgın işi şimdi biraz fazla parayla yaptırıyorsunYol tutusunu dedigim gibi bazen airi unutup sert viraja giriyorum bi sikinti yasamadim ama hala on yargilarim var alisana kadar cok zorlamam. Muayene isini bilemem zaten muayenesi gelene kadar kim ole kim kala kismet. Gecmezsede ben gecirme yontemini biliyorum. Hicbir zaman muayeneyi dert etmedm kendime. Turkiyedeyiz beyler ataturku manevi degik maddi seven adam cok