Kia Pro Cee'd Gösterge problemi (2012 model)

birko92

New member
Öncelikle herkese merhabalar,
Dün aracımla okula gittim sınavıma girdim ve geri döndüm yaklaşık saat 12.00 civarıydı ardından arabayla başka birşey yapmadım,ardından bugün yine saat 12.00 civarı arabama bindigimde yakıt göstergesinin en dipte olduğunu gördüm ardından hız ve devir göstergesinin çalışmadığını farkettim, ayrıca km sayacıda çalışmamakta daha önceden böyle bir sorunla karşılaşan yada duyan, bilen biri varsa ne yapmam gerektiğini söylerse çok memnun olurum.

slhyldz

New member
Birebir benim başıma geldi. Bende ekstra olarak abs ve esp ışığıda yanıktı ve çalışmıyordu.

Benim sorunum beyine giden soket sökülüp takılmıştı. Takılırken pimin bir tanesi ezilmiş. Oda bu hatalara neden olmuştu. Cımbız ile düzelttim ve sorun çözüldü. Sizin aracınızda beyin soketleri ile oynayan oldumu ?

birko92

New member
Birebir benim başıma geldi. Bende ekstra olarak abs ve esp ışığıda yanıktı ve çalışmıyordu.

Benim sorunum beyine giden soket sökülüp takılmıştı. Takılırken pimin bir tanesi ezilmiş. Oda bu hatalara neden olmuştu. Cımbız ile düzelttim ve sorun çözüldü. Sizin aracınızda beyin soketleri ile oynayan oldumu ?
yok daha önce hiç oynanmadı onlarla nerede bulunuyor bu soketler bende oynasam biraz düzelir mi acaba ?

rayen

Super Moderator
Sen bir şeylerle oynama. :)
Bu arada araç kaç model ve 2. el mi? Belirtirsen başka yorumlar da gelebilir.

birko92

New member
Aracın ilk sahibiyim 2012 model pro cee'd, Bugün götürdüm servise çözemediler ilk defa geliyor böyle bir sorun dediler kalması lazımdı vaktim olmadığı için hafta içi tekrar götürücem sökülüp bakılması gerekiyormuş, bu arada hepsi düzeldi sadece yakıt ibresi sorunlu kaldı.