Kia pro cee'd boya / vernik atmasi

bthngns

New member
Arkadaslar aracimi bugun Ankara - Konya yolundaki Opal servisine goturdum. Sorunlu bolgenin fotograflarini cektiler ve Istanbul'a yollayacaklarini soylediler. Yuksek ihtimalle yarin, yapilacak islem ve detaylar kesinlesecek. Gorus belirten ve gecmis olsun dileklerini ileten arkadaslara tesekkur ederim. Sonuclaninca bilgi aktariminda bulunacagim.
( Ankarali forum uyelerinin dikkatine : Sasmazdaki Opal servisinde boya - kaporta bolumu yapim asamasinda oldugu icin henuz hizmet veremiyorlarmis. )

Serkan OĞUZ

New member
mecbur tamponu boyatacaksin cunku o alan giderek soyulmaya devam ediyor istedigin kadar ugras dokulme devam ediyor. bende boyatmak istemedim ama soyulma devam etti ve baloncuklar olusmaya basladi kenarlarinda. kasko firmasi mini onarimi evet ucretsiz yapiyor. fakat eger firmani bir sonraki yil degistirirsen iste o zaman islenmismi islenmemismi goruyorsun. mini onarim firmayla olan devamli anlasmasina bagli.
benim tamponun hali buydu iste
Emrah bey öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.Sigortacı olarak böyle bir durumda mini onarım hakkınızı şirketinizle görüşüp dosya açtırmadan halledebilirsiniz hiçbir şekilde firma değişikliği ile alakası olmayan bir durum.Boyama konusunda bende çok hassas davranıyorum ancak tamponu isterseniz 10 defa boyatın satarken falan hiçbir sorun olmaz.Zaten bu işten anlayan alıcılar bu tarz şeylere takılmazlar sadece iyi boyanmış olması yeterlidir.Boya ölçüm cihazları zaten tamponları plastik olduğu için ölçemiyor.Tampon boyanması oldukça doğal bir durum ama resimdeki şekilde vernik atması olayına birkaç defa şikayetler içerisinde denk geldim.Sanırım 1 defa balon yapıp yara aldığı zaman en ufak basınçta bile çok daha rahat ilerliyor.Tekrar geçmiş olsun.

icmumcu

New member
Merhabalar, benim de kırmızı ceed aracımda aynısı oldu. Hem ön hem arka tamponda hemde kapı açma kollarında. Ben serviste garantiden yaptırdım. servis hiç zorluk bile çıkarmadı. (yıkama problemi veya taş çarpması gibi)Zaten bildiğim kadarıyla boyamadan yapıyorlar. Benzer sorun siyah bir ceedde de olmuş onu da garantiden yapmışlar.