Kia Family Card....

c@n

Super Moderator
Kia’dan Kullanıcılarına Özel Kia Family Card!
Kia Türkiye, Kia araç sahiplerine özel bir hizmet paketi sunmaya başladı.

Çok kısa bir süre önce lansmanı gerçekleştirilen Kia Family Card, Kia kullanıcılarına, kapsamlı bir yol yardım hizmeti sunmanın yanısıra gündelik hayatlarının her anında yardımcı olabilmek amacıyla oluşturuldu. Kia Family Card sahipleri ayrıca, otomotiv sektöründe ilk defa gerçekleştirilen bir program ortaklığıyla, anlaşmalı BP istasyonlarında 75 TL değerinde hediye akaryakıt ve 5 kat’a varan BP Club puan kazanma avantajlarına sahip oluyorlar. Tüm bu avantajları Kia müşterilerine sunan Kia Family Card, 129 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Kia Family Card sahipleri, hangi nedenle olursa olsun, onarımı 24 saati aşan tüm mekanik araç arızalarında ikame araç hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabildikleri gibi aracın yolda kalması, lastik patlaması, akaryakıt bitmesi, araç anahtarının kaybolması gibi herkesin başına gelebilecek tatsız süprizlere karşı da güvence altına alınıyorlar. Sunulan hizmetler bunlarla da sınırlı değil. Kia Family Card, çilingir hizmeti sağlamaktan, kırılan camların tamirine, gerektiğinde tesisatçı sağlamaya kadar kullanıcılarına evlerindeki her türlü problemde destek veriyor, sağlık ve asistans hizmetleri de sağlıyor. Kia Family Card sahipleri ayrıca, Anadolu Sağlık Merkezinde gerçekleştirecekleri sağlık harcamalarında % 15’e varan indirimlerden faydalanıyorlar.

Çelik Motor , önümüzdeki dönemde de Kia kullanıcılarının araç sahibi olma deneyimlerini farklılaştıracak hizmetleri ve projeleri sunmaya devam edecek.

www.milliyet.com.tr den alıntıdır....

Daha detaylı bilgiyi http://www.kia.com.tr/kia-sahipleri/kia-family-like-care.php adresinden alabilirsiniz...

Bildiğim kadarı ile site yönetimi bu konuda Çelik Motor ile görüşüyor, ve bizlere bu kart için özel indirim yaptırmaya çalışıyorlar....

ceronimo1978

New member
Ynt: Kia Family Card....

Yol yardım hizmetini Turassist veriyor. Hatta buluşmada yetkili iki kişi ile görüşmüştük. Hatta bizim hanımd aynı firmada cost control sorumlusu olarak çalışıyor. Yani bizim aileye böyle bir kart alınmasına bu manada gerek yok :-\ Hanımdan dolayı yolda kalmayacağımız umuyorum :D Özellikle yakıt alımlarında verdiği puanlar ve diğer avantajları için tercih edilebilir bir card olduğu kanaatindeyim.

aLi

Yönetim Ekibi

Bekleyeydin iyidi be Can abi :) Sen adamlardan once davrandin. Bekliyorum kac gundur gondericekler diye ama gondermediler.

İyi oldu yayinladigin.

c@n

Super Moderator
Bekle bekle nereye kadar.... Sizde indirim oranı belli olunca yazarsınız....

Sent from my HTC One X using Xparent ICS Tapatalk 2

omurkadir

New member
hmm guzelmis stand vardi galiba o gun ama ben doldurmadim birsey gerekiyor muydu doldurmamiz?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

berkural34

New member

Bu 129 dan başlayan derken kaça kadar çıkıyor yada bu ücret yıllık mı yoksa tek seferlige mahsus mü ? Birde bu yol yardım vs cogu kaskoda var ama 5 kata varan puan kazanmak kazançlı olabilir , detaylı bilgi icin müşteri hizmetlerini arayan oldu mü acaba yada bilgisi olan ?

argovolkan

New member

[quote author=berkural34 link=topic=1667.msg45019#msg45019 date=1347292953]
Bu 129 dan başlayan derken kaça kadar çıkıyor yada bu ücret yıllık mı yoksa tek seferlige mahsus mü ? Birde bu yol yardım vs cogu kaskoda var ama 5 kata varan puan kazanmak kazançlı olabilir , detaylı bilgi icin müşteri hizmetlerini arayan oldu mü acaba yada bilgisi olan ?
[/quote]
Bende merak ediyorum..

c@n

Super Moderator
Daha aramadın valla ama Istanbul a dönünce biraz araştıracam... Haber veririm...:):):)

Sent from my HTC One X using Xparent ICS Tapatalk 2