KİA ERBEK SEMİH
New member
Famıly sılver card 126 tl famıly gold card fiyatı silindir hacmine göre 350 tl - 550 tl arasında değişkenlik göstermektedir.Famıly gold card farkı mekanik güvence(1 yıl-15.000 km) sağlaması ayrıca daha fazla bp avantajları...famıly gold card satışı 8 yılı ve 150.000 km'yi aşmamış araçlara yapılabilir.
Family Card
KIA Türkiye'den Kia Kullanıcılarına Benzersiz Hizmetler Kia Family Card'da!
Kia Türkiye Kia araç sahiplerine özel bir yol yardım ve uzatılmış mekanik güvence programı sunuyor. KIA Family Card sahipleri tüm acil yol yardım hizmetlerinin yanı sıra aşağıdaki benzersiz hizmetlerden de faydalanabilecekler; KIA Family Card'ın sizlere sunduğu avantajları
ACİL YOL YARDIM HİZMETLERİ
BP AVANTAJLARI
İKAME ARAÇ
KONUT YARDIMI VE ASİSTANS
SAĞLIK
MEKANİK BAKIM GÜVENCESİ
KIA Family Card hizmetinden; KIA Family Silver Card ve KIA Family Gold Card olmak üzere iki farklı şekilde sahip olabilirsiniz
KIA Family Gold Card, KIA Family Silver Card'ın tüm avantajlarının yanısıra 1Yıl/15.000 KM uzatılmış mekanik programını da kapsamaktadır. Kart ayrıcalıklarını daha detaylı incelemek için yetkili servis erbek otomotiv'e uğramanız yeterlidir.famıly card 10 dk süre içerisinde servis danışmadan temin edebilirsiniz.
Family Card
KIA Türkiye'den Kia Kullanıcılarına Benzersiz Hizmetler Kia Family Card'da!
Kia Türkiye Kia araç sahiplerine özel bir yol yardım ve uzatılmış mekanik güvence programı sunuyor. KIA Family Card sahipleri tüm acil yol yardım hizmetlerinin yanı sıra aşağıdaki benzersiz hizmetlerden de faydalanabilecekler; KIA Family Card'ın sizlere sunduğu avantajları
ACİL YOL YARDIM HİZMETLERİ
BP AVANTAJLARI
İKAME ARAÇ
KONUT YARDIMI VE ASİSTANS
SAĞLIK
MEKANİK BAKIM GÜVENCESİ
KIA Family Card hizmetinden; KIA Family Silver Card ve KIA Family Gold Card olmak üzere iki farklı şekilde sahip olabilirsiniz
KIA Family Gold Card, KIA Family Silver Card'ın tüm avantajlarının yanısıra 1Yıl/15.000 KM uzatılmış mekanik programını da kapsamaktadır. Kart ayrıcalıklarını daha detaylı incelemek için yetkili servis erbek otomotiv'e uğramanız yeterlidir.famıly card 10 dk süre içerisinde servis danışmadan temin edebilirsiniz.