Kia Ceed Navigasyon Önerisi

ozgur_tuna

New member
Arkadaşlar Merhaba;

2011 Kia Ceed Aracıma OEM navigasyon taktırmayı düşünüyorum. Bu konuda öneriniz var mı? Taktıran, memnun olan / olmayan varsa değerli yorumlarınızı rica ederim. :D

Teşekkürler.

korrinni44

New member
Navigasyon konusunda ben de kararsızım, hangi marka hangi model iyi çözemedim .servis necvox takıyor ama begenen de var begenmeyende, .
Radyosu cekmiyomus güya, pek kullanisli değil herhalde

rayen

Super Moderator
Forumda yeni açılMış bir konu var. Araştırıp takip edin lütfen.

slhyldz

New member
Bu konuda ben bir konuya yorum yazmıştım. Araştırdım çeşitli markaları gittim ve yerinde test ettim. Profösyönel bir firmadanda bilgi aldım. Sizede kısaca aktarayım.
Piyasada satılan 700-1000 tl arası oem cihazlardan uzak durun derim. Verdiğiniz paralar direk çöp olur.
Rasim abinin kastettiği konudaki cihazda yanılmıyorsam 1700 tl değerindeki android bir cihaz ve yeni kasaydı.

Benim size önerim ve asla pişmanlık duymayacağınız vede bundan sonraki aracınızada monte edbileceğiniz, yahut aracınızı sattığınızda üstünden çıkarıp satabileceğiniz bir ürün. Bunların yanı sıra çok daha mükemmel ses kalitesi elde edebileğiniz bir ürün. Ayrıca gerek hızı gerek dokunmatiği olsun çok iyi. Aracın kumandasına uyumlu.

Roadstar 9200U (Pioner ürünüdür ve şuan piyaada bulunan en ucuz ve problemsiz cihazdır.) Yanlız bunu alırsanız birde teyp çerçevesi almanız gerek. Oda 100 tl gibi hatta dahada ucuza bulabilirsiniz. Ben 75 tl ye bulmuştum mesela.

Ürün bu:

Roadstar Rd-9200u Android Internet Navigasyon Multimedya Double 26560048 - n11.com

dellobaltino

New member
ya jvc Pioneer roadstar multimediaların teknik özelliklerine baktığımda işlemci ram bilgileri yazmıyor neden? ayrıca yeni kasa için çerçeve bulmak zor ve 150-200 tl civarında

y@vuz

New member
selamlar
şu an aracımda nexus 7 tablet kullanıyorum. evde bulunan bir tel elbise askısını eğip bükerek konsolun ortasındaki havalandırma kanallarına yerleştirdim. tableti de deri kılıfıyla pantolon asar gibi bu askıya takıyorum. bi süredir bu şekilde kullanıyorum ama artık bir güncelleme yapacağım. çinden araca uygun double din çerçeve sipariş ettim. yolda, yakında gelir diye umuyorum. çerçeve ile birlikte orjinal teyp üzerine tableti sabit bir şekilde monte edeceğim. youtube da mazda 3'e bu şekilde yapılan bir montaj izledim ve ordan yola çıkarak yaptığım denemelerde teybin tuşlarının ve ekranının olduğu ön paneli çıkarsam bile teyp direksiyondan kontrol edilebiliyor. bu sayede hem aracın radyosunu hem de bluetooth özelliğini kullanabileceğim. yakın bir zamanda malzemeler elime geldiğinde resimli bir şekilde detaylı anlatırım. çerçevenin maliyeti bana 73 dolar oldu.

bu da mazda 3 için yapılan uygulama

Samsung Galaxy Tab in 2013 Mazda 3 - YouTube

slhyldz

New member
ya jvc Pioneer roadstar multimediaların teknik özelliklerine baktığımda işlemci ram bilgileri yazmıyor neden? ayrıca yeni kasa için çerçeve bulmak zor ve 150-200 tl civarında
Islemcisi cortex a8 Android 4.2.2 ram 1gb olmasi lazim. Kutuda yaziyor ozellikleri. Onun icin alacaklar gidip urunu gorerrk alirlarsa daha iyi olur. Yada arayip sorabikiriler.
Ayrica dedigin gibi yeni kasa cerceveler baya pahali neden bilmiyorum.

ozgur_tuna

New member
Cevaplarınız için teşekkür ederim. İnternette biraz araştırdım, genelde CYCLONE marka cihazları övüyorlar. Bu cihazdan alıp kullanan var mı?

Link'te örnek bir ilanı paylaşıyorum. Fiyat'ı diğer cihazlara göre biraz daha yüksek ama genelde kullananlar olumlu yorumlar yapmış.

AES KİA CEED AKSESUAR OEM CYCLONE MULTİMEDİA DVD NAVİGASYON - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 102732594

Bide aşağıdaki videodaki ürün var.

[video=youtube;a6KvLU3IFzw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a6KvLU3IFzw[/video]

yalcin

New member
[MENTION=2017]ozgur_tuna[/MENTION] bende araştırıyordum 1 sene önce ama işsiz kaldık alamadık, bu süre içinde android sistemler çıkmaya başladı eski kasa için yurtdışında var bildiğim kadarıyla fakat gelecektir belkide gelmiştir. android sistem almanı tavsiye ederim, şahsen ben aldığımda android yeni üretim bir navi düşünüyorum. hatta http://www.ceedclubtr.com/forum/goruntu-ve-ses-sistemleri-30/android-422-cortex-a9-dual-core-1-gb-ddr3-ram-kapasitif-multitouch-led-1024x600-3767.html
bukonuda ytkili arkadaş yeni kasalar için android getirmeye başladığını yazmış, bende defaten sormuştum eski kasa için getireceklermidiye. fakat yanıt alamadık. birde sen sor bakalım :)

ozgur_tuna

New member
[MENTION=10]yalcin[/MENTION] Daha alamadım maalesef hala arastırıyorum :)

Sent from my iPad using Tapatalk

yalcin

New member
[MENTION=2017]ozgur_tuna[/MENTION] bulamayınca vazgeçtim bütçeyi modifiye için kullanıcam;yay, jant vs..