akrepkral86
New member
Arkadaşlar aracıma led plaka ampulü taktırmak istiyorum bunu nereden bulabilirim veya bunu uygun fiyata yaptırabileceğim bir yer bulabilirmiyim?
Bülent bey'in dediği gibi aksesuarcılara sorarsan iyi olur,normalde 10-15TL'lik birşey ben çok aceleye getirip önemsemediğim için 20TL gibi bir rakam vermiştim ancak en iyisi dedikleri ampulü aldım.Arkadaşım alıp hallettiği için modelini sormadım ancak beyaz ışık gerçekten çok güçlü ve güzel bir aydınlatma sağlıyor.Kendinden özelliği olması sebebi ile arıza ışığı falan yakmıyor.
Merhaba Zafer estafrullah neden zahmet olsun.Yarın biraz yoğunum bir araç satışı ile ilgileneceğim,olurda gidebilirsem tam modelini herşeyini öğrenir sana burdan yazarım.Dediğin gibi bende takıntılıyım burda pek belli etmemeye çalışıyorum amaMerhaba Serkan abi zahmet olmassa öğrenebilme şansın varmı markasını ? Bende senin gibi çok takıntılıyım formdaki yazdıklarına baktımda![]()
Merhaba Zafer estafrullah neden zahmet olsun.Yarın biraz yoğunum bir araç satışı ile ilgileneceğim,olurda gidebilirsem tam modelini herşeyini öğrenir sana burdan yazarım.Dediğin gibi bende takıntılıyım burda pek belli etmemeye çalışıyorum ama![]()
Amin hepimiz için bol kazançlar olsun.Zaten çok seçenek olan alengirli bir ürün değil iyisi belli,sadece ismini kodunu hatırlamıyorum ayrıca tüm ışıkları beyaz yapman iyi olur çok tatlı bir görüntüsü oluyor ve aydınlatması daha kuvvetli oluyor.Eyvallah abim sağol hayırlı bol kazançların olsun yazarsın bana müsait olduğunda.Aracın iç dış ışıklandırmasını beyaz yapıyorum da abi kaliteli güzel olsun istiyorum.