Kia ceed kapı içi ped

akrepkral86

New member
Arkadaşlar geçenlerde aracı yıkamaya vermiştim sonradan farkettim aracın iç kapı tutma yerinin içindeki 4'er adet peden 1 tanesi düşmüş aracın içinde aramama rağmen bulamadım yıkamacıdada aradık bulamadık bir türlü bunları 4'lü olarak bir yerden temin edebilmem mümkün mü herhalde teker teker satılmıyordur bu arada servisede sordum bizde yok dediler yurtdışındanda temin edemiyorlarmış gerçi etselerde üç kuruşluk şey için tenezzül etmiyorlar herhalde sizin bildiğiniz bir yer varsa bunu alabileceğim lütfen yardımcı olun yoksa 1 tanesinde eksik olsun ne yapalım

akrepkral86

New member
Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yok mu yoksa konuya tenezzül mü edilmiyor:p

tenezzül etmemek değil de kimsenin bilgisi yoktr o nedenle yanıt gem-lmmiştir.

akrepkral86

New member
O zaman başka abi kimsenin başına bu durumun geldiğinide zannetmiyorum neyse bende fazla önemsemiyorum artık sonuçta o kadar önemli değil

rayen

Super Moderator
Foto koyarsan çözüm üretmeye çalışırız.

akrepkral86

New member
Abi resme gerek yok şöyle tarif edeyim kapıyı içten kapatırken tuttuğumuz yerin içindeki yumuşak plastik cisim yeterince açıklanabildim sanırım araçta her kapı kolunun içinde 1'er tane olmak üzere 4 adet var benim arka taraftaki 1 tanesi kaybolmuş bunu nereden temin edebilirim bu arada Rasim abi eski ceedlerde bu yok

rayen

Super Moderator
Farkındayım. Ben acaba yerine bir şey uydurulabilir mi? diyerek foto yüklersen iyi olur dedim.

maximous

New member
Benim aracınki de yıkama sırasında düşmüştü. Bende Kia Gül-Al dan 3 TL karşılığında aldım. Ellerine vardı. Bir tanesini çıkartıp gösterin aynısından veriyorlar.

akrepkral86

New member
Abi sağol yardımcı olduğun için ben daha önce kia oğuşlar'a sordum elimizde yok getirtemiyoruz dediler bir de Gül-al'a sorayım inşallah ellerinde vardır