Kia Cee'd Kapı Altı Işıklı Logo

mtndrk

New member
Merhaba değerli arkadaşlar,
Bir sorunum var. Konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olurlarsa çok memnun olurum. Kapı altı ışıklı logo sipariş ettim ve bugün yetkili servise gidip taktırttım. Daha önce de (2013 versiyon Cee'd imde) yaptırmıştım ve istediğim gibi kullanabilmiştim. Fakat şu anda istediğim gibi olmadı ve olmuyormuş. Işıklı logonun kapı açıldığı zaman çalışmasını ve kapıyı kapatınca da kapı sensörleri sayesinde kapanmasını istiyorum. Bugün bunu denediklerinde arabanın kapısı açık uyarısı geldi, farklı uyarılar geldi ve sistem kabul etmiyor dendi. Daha sonra direkt farlara bağlandı ve kapıyı kapatmış bile olsam yanıyor. Bu sorunu son versiyon Cee'd lerde nasıl çözebilirim? Denemiş ya da kullanan var mıdır?

radu

New member
Bu uygulamadan hiç yaptırmadım ama aklıma şu geliyor; kapı açıldığında yanmasını istiyorsanız tavan lambasından alınabilir. Sonuçta kapı modunda ampul kapılar açıldığında otomatik yanıyor ordan alınabilir. Handikapı ne olabilir dersenizde, birinci handikap; bağlantıyı çekmek daha uğraşlı olur ve ikinci handikap; araç hareket halindeyken tavan lambasını açtığınızda yanacaktır logolar. Ama sonuçta farlara bağlamak durumuna göre baktığınızda yazdığım ikinci handikap fazlasıyla kabul edilebilir. Tabi bağlantının çekilmesi handikapı tercihe kalmış bir durum.