Ynt: Re: Kia Ceed 1.6 crdi yakıt tuketimi
[quote author=gejder link=topic=1324.msg37335#msg37335 date=1337184988]
Petrol ofisinin farki bostanci kadikoy e5 trafiinde hemde

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk
[/quote]
Bende sürekli Petrol ofisinden alıyorum ve hep söylüyorum, en iyi yakıt bence. İstanbul'da yaşıyorum, yakıt almadan almaya sadece kendi sıfırlanıyor gösterge. 5,5 - 6,2 arası tüketimim var.
http://www.poas.com.tr/pressroom.aspx?pr=9818&lng=tr
Yeni Nesil V/Max EuroDizel’in sahip olduğu GreenClean teknolojisinin önemine değindi. Teközgen: “Bu teknoloji, aracın katkısız sıradan yakıtla kullanılması durumunda motorda oluşan kalıntıları hızla temizliyor, tekrar oluşumunu engelliyor. Düzenli kullanıldığında, yakıt ekonomisi alanındaki en yüksek değerin yanı sıra, güç artışı ve uzun motor ömrünü sunuyor. Daha sessiz ve keyifli bir sürüş elde ediliyor, düşük emisyon değerleri ile çevre korumasına da katkıda bulunuyor” şeklinde konuştu.
Teközgen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Akaryakıt katkıları endüstrisinde dünyanın bir numarası Afton Chemical ile birlikte geliştirdiğimiz Yeni Nesil V/Max EuroDizel, dünyanın en itibarlı bağımsız kuruluşlarınca test edildi. Bu testler sonrasında gururla söylüyorum ki; Yeni Nesil V/Max EuroDizel, en gelişmiş, en kaliteli ve en fazla ekonomi sağlayan dizel yakıt ürünüdür.”
İngiltere’nin en itibarlı bağımsız motor test kuruluşu Tickford Powertrain Test Merkezi’nde gerçekleştirilen testlerin sonuçları, Yeni Nesil V/Max EuroDizel’in % 10 oranında güç artışı sağladığını onaylıyor. Ülkemizde de önemli otomotiv firmaları ve bağımsız teknolojik araştırma kurumları ile gerçekleştirilen yol ve şasi dinamometre testleri, Yeni Nesil V/Max EuroDizel ile 100 litrede 4 litreye kadar yakıt ekonomisi elde edildiğini doğruluyor.