Ercan bugün pazartesiydi hatırlatayım dedim
Evet maalesef oyleydi ve cok yogundu , bagajda geziyor senin paspas yarina artikErcan bugün pazartesiydi hatırlatayım dedim
Maalesef su an urun stokta degil, 2-3 hafta icerisinde ulasacak, dilerseniz siparisinizi alayim, gelince haber vereyimyarin stoklara bakip haber verecegim
Leyn yuru git, 1 gun sapma oldu sadece, bugun gittik biraktik cavusogluna, ustune az muhlama az kuru az pilav bi de yogurtYaw Meto Ercana alışamadın halaadam çaprazda geziyor
yarına buluşalım diyorum sabah mesaj atıp ekiyo
yok böyle biri
![]()
![]()
Gule gule kullaninselam. paspaslardan çok memnunum. koku yok. cuk oturdu. tekrar teşekkürler.
yeni kasa için şu bagaj havuzlarının fiyatları ne civarda sormamın bir sakıncası varmı? çok ihtiyaç duyduğum bir şey değil ama fiyatı benim için anlamlı olursa alabilirimde![]()
Leyn çıkartama inşallah diyecem beddua ediyon diyecenLeyn yuru git, 1 gun sapma oldu sadece, bugun gittik biraktik cavusogluna, ustune az muhlama az kuru az pilav bi de yogurtal sana aksam aksam canin ceksin caprazdan
GT-P6800 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
benim için bir kauçuk paspas siparişi verirsen sevinirim. ha bide kaç lira civarında bu paspaslar...Maalesef su an urun stokta degil, 2-3 hafta icerisinde ulasacak, dilerseniz siparisinizi alayim, gelince haber vereyim
Ok seni ekledim, fiyat 80 tlbenim için bir kauçuk paspas siparişi verirsen sevinirim. ha bide kaç lira civarında bu paspaslar...