Kasko Hakkında

deadgarden

New member
sigortam.netten en ucuz teklıfleri almıstım düsünün 2100 tl kaskı 650 trafik sigortasını ucuz denilecek şekilde yaptırdım. :( asıl fiyatlaım dahada ucukdu ve görüyorumki halen en pahalıya ben yaptırmısım adaletmi be.

alp2er

New member
gül al da yaptırıyorum 2 yıldır. bugün arayıp fiyat verdiler başka yere bakmadım bakmayıda düşünmüyorum valla indirimli galiba çok emin değilim. yarın daha net bilgi vererim inşallah.
Alperen bey tesekkurler cevap ıcın, olmazsa bende gul-al ı arayıp bır sorarım,
dıger turlu bıraz arastırdım axa 2600 cıvarı derken avıva 1500 e kadar ınıyor.. arada cok cıddı farklar var... ıhtıyarı malı mesulıyetten kaynaklanıyor sanırım en buyuk fark

alperenkaracahan

New member
Alperen bey tesekkurler cevap ıcın, olmazsa bende gul-al ı arayıp bır sorarım,
dıger turlu bıraz arastırdım axa 2600 cıvarı derken avıva 1500 e kadar ınıyor.. arada cok cıddı farklar var... ıhtıyarı malı mesulıyetten kaynaklanıyor sanırım en buyuk fark
yapı kredi en uygun fiyatı verdi pazartesi günü kaskoyu yaptıracağım inşallah. sigortayı yaptırdım 290 tl

kocosman

New member
bende 1160 kasko 205 e de trafik si. yaptırdım %30 indirim var ayrıca kaskoya 2000 tl liknavigasyonlu teyp de ekli şekilde

HARUN

New member
bugün A4 e yaptırdım trafik ve kasko toplam 2500 tl ye mal oldu .

alp2er

New member
bugun mapfre genel sıgortadan teklıfı aldım. artan malı mesulıyet 75.000 olarak hesaplanmış.mını onarımlar faan bozmuyor .1576tl/10 taksıt yapabılıyorlar... avıvada hemen hemen aynı sekılde.. anadolu sıgorta ıse 1900 cıvarı
tabı bu rakamlar ılk sene he hasarsızlık ındırımı dogal olarak yok...

ancak hepsınde onarımlar yetkılı servıste degıl hasar onarım merkezlerınde orjınal parça kullanılarak yapılıyormus. kendı ıstedıgım servıse goturursem %20-25 cıvarında muafıyet uyguluyorlar

sizlerinde fikirlerini yorumlarını almak ıstıyorum:

siz bu fıyatlara gore hangı sırketı tavsıye edersınız?
75000 artan malı mesulıyet+25000trafık sıgortasının mesulıyetı topantıgında 100.000t mesulıyet yeterlı olur mu olmaz mı?
yetkili serviste degilde hasaronarım merkezınde onarım yapılması konusunda ne dusunuyorsunuz?

yalcin

New member
son 3 senedir anadolu ile çalışıyordum fakat bu sene bir araştırma yapıp kasko şirketimi değiştirme kararı aldım ve AXA ile anlaştık..sevgili Serkan OĞUZ arkadaşım bu konuda farklı poliçe seçenekleri sundu ve forum arkadaşlığının ötesinde yani reel anlamda yıllardır tanışıyoruz gibi bir samimiyetle beni kandırdı:)) şaka biryana, Serkan OĞUZ arkadaşım alanında(sigorta) uzman ve bir Ceed Fanatiği, Kasko konusunda kendisiyle çalışmaktan mutluluk duydum..darısı diğer forum üyesi arkadaşlara..aynı zamanda diğer poliçelerdede görüşmeyi temenni ediyorum..

dip not: dün son teklifde anlaştık ve bugün poliçeleri aldım(izmirden istanbula kargo ile geldi)-hızlı ve kaliteli bir hizmet..tavsiye ederim forum üyesi arkadaşlarıma...

Tesla

New member
Her zaman kullandığınız servislerin hasar kayıt bölümlerini arayıp hangi kasko firmalarıyla anlaşmalı olduklarını öğrenin yoksa önce öder, sonra paranızı alırsınız kaza tamir durumunda.