Kapı göçük (lütfen acil)

aLi

Yönetim Ekibi
Sen gönderdigim linkteki fotolari incele.

Senin aracindan daha kotu durumda olanlar var.Git bi fikir al görsünler aracı.Elinde iş varsa zaten hafta sonuna kadar olmasi cok zor.

akrepkral86

New member
Geçmiş olsun kardeşim oto king'e git orada boyasız göçük düzeltme ile yaparlar

Srhn

New member
Autokingde yapar ama işleri çok yogun oldugu için hem haftasonuna kadar randevu vermezler hemde yogunluktan dolayı işçilikleri kötüleşmeye başladı

Palermo75

New member
Ustad ozelden gereklı ırtıbat bılgılerını gonderdım
kartal oto sanayıde (kia tekkarın hemen arkasında kalır ) durak oto kia servisi var ozel onun yanında kaporta gocuk tamırı yapan bır ustam var hatta hafta sonu benım kapıdakı gocuk ısını hallettı bırı sag olsun dokunmus
ona guvenebılırsın ıyı bır ustadır

resımlerı ısyerımden goremedım ama evden bakacagım adımı soylersen yardımcı olacaktır

Berkan

New member
otokingde kepaze etme ve boyama riskleri var [MENTION=3]aLi[/MENTION] abinin verdigine kesin uğra özlem oto eski ve ender kalmıs yaglı cekic ustalarındandır

Bence de Autoking falan o işi senin dediğin zamanda yapamaz durum biraz vahim gibi görünüyor Autoking te boya falan sıkıntılı işler bence alinin veya ufuğun dediği yere git hatta şimdiden ara resimleri falan gönder hafta sonuna sıkıştır yoksa zaman olarak sıkıntı yaşayabilirsin.

ErbekOtomotiv

New member
Ne taraftasınız,bir çözüme ulaştınız mı bilmiyorum ama isterseniz getirin bir bakalım. Boyasız göçükte yapıyoruz ustalarımız bi bakabilir. [MENTION=1923]Mr.Zung[/MENTION]

leonine25

Active member
Ben pazartesi günü Autoking maltepede işimi hallettim. Çokta güzel hallettiler. Bu autokinge götürme harap etmesinler arabayı işine pek katılmıyorum.. Servis danışmanı tecrübeli olsun veya olmasın o yapılabilecekleri söylüyor sonrası size kalmış.Sizi tatmin etmezse temsilci ustayı çağırıyor birde o bakıyor o açıklama yapıyor.Benim sağ arka çamurluk ve kapıda küçük 5cm çapında 3 tane göçük vardı %90 başarı ile 1,5saatte çözdüler. Eğer hiç güvenmiyorsanız sonuçta sözleşme imzalıyorsunuz. Düşün notunuzu üzerine tarafıma sorulmadan boyama işlemi yapılmayacaktır diye. Benim yaptırdığım işlem için 200tl istedi Erbek otoda usta.. En az yarım günümden fazla zaman alır dedi. Bende autokinge götürdüm.. PAranız karşılığında bir hak kazanmışız onuda kullanmak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 2445Ekli dosyayı görüntüle 2446Ekli dosyayı görüntüle 2447

leonine25

Active member
Arkadaşın problemi ile alakalı görüşümde şu şekilde(fotoğraftan çıkarabildiğim kadarıylar)... Yağlı çekiç uygulaması ile sonun tamamen ortadan kalkmaz. Darbeyi parçaların uç noktasından almak yağlı çekiç müdehalelerindeki başarıyı zorlaştırıyor. Birde kapı alt çizgisi darbe aldığı için ön kapının kapı alt çizgizi ile aynı hizada olması gerekir. Ayrıca Darbe aldığın noktada kapı sacı ve boyada esneme olmuş buda pdr düzeltmesi aşamasında boyanın dökülesi olasılığını arttırıyor.

akrepkral86

New member
Türkiye'de böyle güzel iş çıkaran usta varmıdır bilmiyorum ama adam gerçekten çok iyi iş çıkarmış tebrik etmek lazım

mesut_src

New member
ImageUploadedByTapatalk1426889829.654246.jpgImageUploadedByTapatalk1426889835.814710.jpgImageUploadedByTapatalk1426889841.832217.jpg
Benim aracımda ki boyasıZ Yağlı çekiç ile düzeltilmiş hali. Illaki yapan bulunur. Geçmiş olsun

inimicus

New member
Konuyu başlatan arkadaş sonuç hakkında bilgi vermedi henüz!?!

GT-I9100 cihazımdan gönderildi