Ynt: kapı eşiği,ayak dayama,pedal seti uygulaması
[quote author=Emre Akçay link=topic=1037.msg40132#msg40132 date=1339535156]
İçerden aynaları ayarlıyon ya aga. Yukarı, aşağı, sağa, sola o tuşlar. Birde ayna kapatma tuşu. Onlara ışıklandırma düşünüyorum ben. Yapılmadı heralde sitede daha.
[/quote]
çok zor bir uygulama değil fakat aynı smd ledlerden kullanmanda fayda var çünkü ben zamanında bu uygulmayı accent era da yapmıstım ( sadece surucu cam tusu aydınlanıyordu gerı kalan 3 camın tusu ve kapılardakı cam tusları aydınlık degıldı ) gıttım mavi ledleri aldım geldim montajını yaptım çokta guzel oldu fakat hafif bir renk tonu farkı olmuştu. Oncelikle kapıyı çıkartıp kapı uzerınden plaketi sökmen lazım sonra plaketin ust tarafını çıkartıp hangı tıp led kullandıklarına bakacaksın ona göre bir led alacaksın. Devrede + besleme bulacaksın lede bağlayacağın eğer yeri yoksa aşağıdaki cam tus aydınlatmalarından paralel çekeceksin zaten led olduğu için akım çok düşük olacağından sorun teşgil etmez. Bunları yaptıktan sonra birde ledi tabikide koyacak yer önemli fakat en önemli nokta
cam aydınlatması ve cam kapatması tusunda eğer aşağıda açıklığı yoksa ( yani demek istediğim içirisinde ışık yandığında dışarıya bunu göstereceği yer varsa beyaz şeffaf bölüm gibi ) yapacagın ledin hiç bir anlamı olmaz önce bunlara bakıp bunlara göre bir yol izlenebilir. Hatta işçilik ve montaj aşamasında yardımcı olabilirim. Kendi arabamada yapacağım şeyler var şu anda fakat halen musayit bir zaman bulabilmiş değilim