Tşk Evet ben kapladım malzeme kaliteli değil di amatörce yaptım yorumlar çok güzel olunca Sökmeye Kıyamadım daha kaliteli malzeme alıp yapacaktım tekrardan ama 1.2 sene sonra tekrar yaparimEline sağlık Murat hocam çok şık olmuş hepsi... Kapı direklerini de piano blacke siz kapladınız?
With blank radio shark fin H6 Car antenna signal shark fin with 3M adhesive for Haval H6 Free shipping-in Aerials from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com buradan aldım arkadaşlar her renk varfarklı renk seçeneği varmı gerçi bende siyah istiyorum gri kaplana..?? yurtdışından nasıl getirtebiliriz??; pratik bir çözüm çünkü orjinal anten yuvasına bir zararda verilmemiş bu durumda..
Tşk.Günaydın,
Gerçekten çok hoş durmuş. Bende concept plus var ve kaliper kapağı taktırmıştım. Daha kolayıma geldi ama balataları değiştirirken sökme takma işi daha zahmetli. Anten için link verebilir misiniz?
Saygılarımla
Tşk sizde Güle güle kullanın kazasız belasızgüle güle kullanın güzel olmuş...
Serkan seninkiler de çok güzel olmuş sende güle güle kullan
Tşk sıkıntı yok süper oldu her keze tavsiye ederimGüzel olmuş özellikle shark çok hoş olmuş nereden kaça aldınız acaba bu anteni birde bizim aracın anteninde sorun var sanırım yolda giderken kanallarda problem oluyor hep bu tarz bir problem yaşan oldu mu
bence çok güzel olur. Şiddetle tavsiye ederim
tşkbence çok güzel olur. Şiddetle tavsiye ederim![]()
Murat bence güzel bir seçim yapmışsın ancak üstünde muhakkak gör öyle karar ver derim.Bende o şekilde yanına koyarak bir türlü karar veremedim, birkaç jantı takıp gördükten sonra çok daha içine sinecek şekilde karar verebilirsin.O kadar para ödeyeceksin birkaç desen denemeni tavsiye ederim.Hayırlısı olsun şimdiden.
AynenMurat bence güzel bir seçim yapmışsın ancak üstünde muhakkak gör öyle karar ver derim.Bende o şekilde yanına koyarak bir türlü karar veremedim, birkaç jantı takıp gördükten sonra çok daha içine sinecek şekilde karar verebilirsin.O kadar para ödeyeceksin birkaç desen denemeni tavsiye ederim.Hayırlısı olsun şimdiden.
3 haftaKaç günde geldi anten abi? Bende almayı düşünüyorum
Tşk. Sizede Güle güle kullanınGüzel olmuş güle güle kullanın.