İzmirden selamlar

tarales

New member
Merhabalar arkadaşlar. Adım Fatih. İzmir de oturuyorum 1-2 gün icerisinde kia Ceed almayı planlıyorum. Almadan önce sizlere danısmak istedim. Almak istediğim arac 2012 olarak geciyor ama euro4 motorlu olduğundan kampanyada. Sizce 20 000 km ye kadar ikinci el euro5 128 bg 6 ileri otomatikmi yoksa 0 lm 115 bg 4 ileri otomatikmi?? ikisinin arasında kaldım. Bana yardımcı olursanız cok memnun olurumu teşekkürler...

amorusso

New member
Ynt: İzmirden selamlar

Hos geldinizi!

Benim bildigim kdariye Euro 4 ve Euro 5 'te ayni sanziman var 4 ileri tam otomatik.

6 ileri gelmedi daha Ceed'lere, yeni kasa da gelecek Haziran itibariyle...

c@n

Super Moderator

Hos geldiniz....

Güncel 128 ve 115 dizel otomatik Ceed lerin hepsi 4 ileri... 6 ileri vites Ceed daha gelmedi Türkiye'ye...

J

Josefsalvatini

Guest
İzmirden selamlar

Hoş geldiniz arkadaslar gerekli açıklamayı yapmışlar :)

teco01

New member
İzmirden selamlar

Zafer arkadaşımın da aracını satıyor olduğunu biliyorum ancak ben de izmirde olduğum için bilgi vermek istedim aracımı satmayı planlıyorum ilgilenirseniz detayları verebilirim

tarales

New member

Tekrar merhaba.
6 ileri olmadığını öğrendiğim iyi oldu satıcı ark. yeni gelen euro5 motorlar 6 ileri demişti demek ki yanlış anlatmış yada anlamışım...
Neyse talip olmak istediğim araç dolu dolu olmalı sw ve hb farketmez tabiiki fiyat farkı önemli...

BerkayKRC

Moderator

hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim.

tarales

New member

Forum a direk merhaba ile baslayınca yanlıs anlamayın kendimi tanıtayım. Adım Fatih ACAR. 33 yasında evli 3 yasına mayısta basacak bir oglum var. Su anki aracım 2007 model Opel Antara (mazot canavarı 13.5 lt sehirici)
İnsaat sektorunde calısıyorum. İnternet te ceed ile ilgili araştırma yaparken buldum. Koç burcu olup Fanatik Galatasaray'lıyım. İzmir Gaziemir'de oturuyorum. Radyo kontrollu model araç (hava deniz azda olsa kara) hobim var. Kangurubum A rh+ . Benden bu kadar. Konuları takibe devam....

c@n

Super Moderator

Memnun olduk... :)

tarales

New member

hala arac aramaya devam ediyorum zafer beyin aracını internetten inceledim. Ancak arac istanbulda tecoo1 beyin aracına bakmak isterim. özelden cep numaramı yolluyorum veya siz bana yollayın cevabınızı bekliyorum. teşekkürler...

BerkayKRC

Moderator

[quote author=tarales link=topic=1131.msg30253#msg30253 date=1332420777]
Forum a direk merhaba ile baslayınca yanlıs anlamayın kendimi tanıtayım. Adım Fatih ACAR. 33 yasında evli 3 yasına mayısta basacak bir oglum var. Su anki aracım 2007 model Opel Antara (mazot canavarı 13.5 lt sehirici)
İnsaat sektorunde calısıyorum. İnternet te ceed ile ilgili araştırma yaparken buldum. Koç burcu olup Fanatik Galatasaray'lıyım. İzmir Gaziemir'de oturuyorum. Radyo kontrollu model araç (hava deniz azda olsa kara) hobim var. Kangurubum A rh+ . Benden bu kadar. Konuları takibe devam....
[/quote]
hoş geldin renktaşım :D

tarales

New member

eywallah renktaşım...
Aracım cok guzel mukemmel bi araba... Yakıt sarfiyatı mükemmel. Cuma gunu mercanlar ugradım servis ile ilgili bilgi alayım diye. Araca baktılar 2 güncelleme cıkmıs hazirandan bu yana onları hallettiler. Üstüne üstlük Serviste ki arkadaşımız Eralp navi icin beni havaya soktu üzerine de yok indiririm 1 saatte takarız dedi bende e hade bende tam olsun dedim Necvox Navi taktık. Güncelleme sonunda subaplardan gelen hafif bi vuruntu sesi vardı o düzeldi. Neyse herkese ii günler ii sürüşler....

teco01

New member

kusura bakmayın tapatalk azizliği gitmedi dedi iki kere göndermiş.