ersudan hiç bi türlü vazgeçmem ilk 2005 sorento yu onların ilk bayisi olan ada kia dan almıştık sonra eresinle ortak oldular, oradan almaya başladık arabaları, en son ordan ayrılıp ersuyu açtılar açar açmazda ilk arabalarını bize sattılar tek kelimeyle harika insanlar.. İnanın parayı vermeden sıfır araba bile aldığım oldu onlardan
[quote author=c@n link=topic=30.msg242#msg242 date=1305472953]
Anadolu yakasinda en iyi servis Tek-Kar diyolar.... Bizim sirketin butun araclari oraya gidiyor.... Herkes cok memnun.... Bende oraya gidecegim.... ;D
[/quote]
Abi kotunun iyileride var biliyorsun.... ikinci elde tum bayiler kotudur aslinda... marka ayrimi yapmiyorum.... avcilarin ikinci eli sinifta kaldi benim gozumde....
Ynt: Re: İstanbul'da tercih edilen yetkili servisler
[quote author=c@n link=topic=30.msg26691#msg26691 date=1327430258]
Abi kotunun iyileride var biliyorsun.... ikinci elde tum bayiler kotudur aslinda... marka ayrimi yapmiyorum.... avcilarin ikinci eli sinifta kaldi benim gozumde....
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
[/quote]
Can abi kesinlikle katılıyorum sana ;D
bende çok şikayetciyim ;D
[quote author=Archiqua link=topic=30.msg30353#msg30353 date=1332508929] ben de avcılar servisinin avcılarda olmasından şikayetçiyim. insan biraz orta biryere kurar üsküdar falan
[/quote]
zuhazuhahahaha ;D
benim her daim ilk tercihim eresin topkapı olacaktır. Neden mi;
-Eski aracımda yaşadığım bir problem nedeniyle turboyu değiştirip korkunç yardımcı oldular, buradan bir gönül bağım var
-Yeni aracımı yine buradan aldım. İkramlar ilgiler süperdi
-Servis müdürü Eyüp Bey ve Sadık usta çok deneyimli, bilgili ve ilgili
-Ulaşımı rahat topkapıda
Bence gayet pozitif ayrıca ceedclubtr üyelerine yedek parçada %10 işçilikte de %10 yani toplamda %20 indirime hazır. Tabi topluca görüşmek gerek.
Alternatifim ne olourdu derseniz mar oto eyüp derdim.