babıesrar
New member
araba kara ya abi belki bulut da kendi oluyofatih geçmiş olsun kardeşim , nedir senin bu üstündeki karabulut ?![]()
araba kara ya abi belki bulut da kendi oluyofatih geçmiş olsun kardeşim , nedir senin bu üstündeki karabulut ?![]()
kesinlikle katılıyorumaraba çok dikkat çekiyo , nazara geliyo. cumartesi sabah bende parktan çıkıyorum adamın biri durdu arabaya bir bakıyo hergün indigim yerden ön altını sürterek indim. (gaaaarrrççç) sonra adam döndü ve gitti.
metin abi şu an karadeniz gezisindeyim ya..dönüşte halledeceğim inşaallah..kapsamlı bi temizlik olacak ya geniş zaman lazımkaputtaki beyaz lekeler noldu fatih ?
eyvallah abi..yavaş yavaş inşaallahfatih geçmiş olsun takma kafana
bu da resmi arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 426
Valla abi tam anlamadım ama farkettiysen kahverengi çizikler var. bunlar sürttüğüm kapının boyası.. ezilme olduğu açıça belli zaten..ama ben boyanın da kalktığını düşünüyorumboyada kazınma varmı , sadece ezilmemi var .
ben de zamanla alışacağım inşaallah abibak ben alıştım
dün bizim güvenlik bülent bey senin arabada da baya nazarlık olmuş dediğinde farkettim iyi toparlanmaya ihtiyacı var.
1. Sol arka kapı motor çarptı
2. Sağ ön tamponu hafif ben garaja sürttüm (belli olmuyor ama)
3. Sol aynanın altında küçük bir iz var (ne olduğunu çözemedim)
4. Bagaj kapagında minibüs gibi yüksek bir araç dokunmuş göçük olmuş (çektirsen boya çatlar dedi kaportacı ustam yaptırmadım)
5. kaputta 1-2 taş izi var
artık kafaya takmıyorum boş bir zamanımda hepsini toptan yaptıracağım artık.....![]()
ben de zamanla alışacağım inşaallah abi
Alışmak sevmekten daha zor geliyoooor.. Alışmak..Alışırsın için yana yana abi![]()
Alışmak sevmekten daha zor geliyoooor.. Alışmak..Alışırsın için yana yana abi![]()
bişey yansıyomuş gibi duruyorda anlayamadım , çizikmi yansımamı , ama boyanın senin kapıda olması fazla hasar olmadığını gösterir , o pastayla alınır , senin boya sürttüğün yerde olsa daha kötü .Valla abi tam anlamadım ama farkettiysen kahverengi çizikler var. bunlar sürttüğüm kapının boyası.. ezilme olduğu açıça belli zaten..ama ben boyanın da kalktığını düşünüyorum
bu da resmi arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 426