Arkası derken aynanın arkasaına denk gelen ön cama mı yoksa aynaya mı yapıştırmış arkadaşınız?siyah bölüm ogs de bnm kaçak geçmeme sebep oldu o gunden beri ogsyı sıyah bolume yapıştırmıyorum![]()
Arkası derken aynanın arkasaına denk gelen ön cama mı yoksa aynaya mı yapıştırmış arkadaşınız?
Ben Mahmutbey gişelerde ve köprüde gördüm diye hatırlıyorum. Peki girişte ortak olan gişeden geçtik diyelim. Hangisi okur ? Çıkışta hangisinden çıkmalıyız ? Dur ben bu konuyu detaylı araştırıp resimleyeyim. Var çünkü öyle yerler, gördüm kesin eminim.Girişte gişelerin ortak oani var ama çıkışta ayrı ayri
Okey, bu durumda girişte ortak olan gişeden geçtik diyelim. Hangisi okur ? OGS mi HGS mi? yoksa ikisi birden mi ? Çıkışta hangisinden çıkmalıyız ? İstediğimizden çıkabilir miyiz ? Çok sordum di mi ...Net ve kesin bilgi
Girişte ortak gişe var
Ama çıkışta ayrı gişe var giriş serbest çıkış ise ayrı ayri
AbiOkey, bu durumda girişte ortak olan gişeden geçtik diyelim. Hangisi okur ? OGS mi HGS mi? yoksa ikisi birden mi ? Çıkışta hangisinden çıkmalıyız ? İstediğimizden çıkabilir miyiz ? Çok sordum di mi ...![]()
Siyah kismin tam ortasinda benimki, sorunsuz okuyorbnm şansıma heralde ya herkesınki o kısımda yapışık bi daha deneyecegim bu sefer yine aynısı olmaz insallah