Merhaba arkadaşlar,
1.- Adınız, Soyadınız: Yalçın DENİZ
2.- Yaşınız: 30
3.- Aracınız (Marka ve modeli): 2003 Opel Corsa 1.4 AT Comfort
4.- Mesleğiniz: Banka
5.- Siteyi nereden duydunuz: İnternet
6.- Burcunuz: Boğa
7.- Taraftarı olduğunuz takım: Fenerbahçe
8.- Yaşadıgı şehir / semt : İstanbul - Çekmeköy
9.- Hobileriniz: Finans, Otomotiv, Müzik
10.- Kan Grubunuz: B Rh (-)
Sıfır olarak aldığım 2011 model Skoda Octavia 1.6 TDI Elagance aracımı yaklaşık 2 ay önce sattıktan sonra şu an eşiminde öğrenmesi için geçici bir süre otomatik Corsa aldım. Kısmetse birkaç aya kadar sıfır ve dizel-otomatik bir araç almayı düşünüyorum. Merakla yeni Octavia beklerken eşimin hatchback araç diye tutturması
sonrası öncelikle yeni Leon düşündüm fakat Doğuş'un umursamaz tavırları ve opsiyonlar sonrası yüksek fiyatından dolayı vazgeçtim. Sonrasında İ30 dikkatimi çekti ve en sonunda bir arkadaşımın da tavsiyesi ile bugün yeni Ceed ve Ceed SW inceledim. Gerçekten araçları çok ama çok beğendim ( Arka tasarımı biraz daha iyi olabilirdi düşünüyorum.) Bence Kia bu araçlarla kendini resmen aşmış. Şimdilik bu araçları 1. sıraya koyuyorum 
Fakat aklıma takılan bazı soruları siz değerli kullancılarla paylaşmak isterim:
1- Hyundai İ30 ile aynı motor ve şanzımana sahip olmasına rağmen neden web sitesindeki teknik özeller kısmında dizel için triptronik yazıyor.
2- 5 yıl garanti için resmi garanti 2 yıl / 60.000 km ve sonrası için Kia Özel Onarım Garantisi yazıyor, bunu tam anlayamadım ?
3- Yakıt tüketimi tüm rodaj vs. süresini tamamladıktan sonra dizel-otomatik için şehir içi sakin kullanımda 100 km de maksimum kaç lt olur ?
4- Bakım aralıkları ve fiyatları ne kadar olur ?
5- Concept plus ve premium arasında yaklaşık 5- 5.5 bin TL fark var, sizce buna değer mi ?
6- CW için ne düşünüyorsunuz, satması zor olur mu ? Yakıtı fark eder mi ? Tasarımı bence çok hoş.
7- Hatchback modelinde concept plus için son 55.400 TL, premium için 60.500 TL fiyat verdiler. ( Ümraniye Gül-Al Oto. Fiyatlar trafik sigortası hariçmiş ) Fiyatlar sizce daha da düşer mi ? Çok acelem yok.
Çok soru sordum ama sormadan da edemedim
Şimdiden teşekkürler ve iyi forumlar..
1.- Adınız, Soyadınız: Yalçın DENİZ
2.- Yaşınız: 30
3.- Aracınız (Marka ve modeli): 2003 Opel Corsa 1.4 AT Comfort
4.- Mesleğiniz: Banka
5.- Siteyi nereden duydunuz: İnternet
6.- Burcunuz: Boğa
7.- Taraftarı olduğunuz takım: Fenerbahçe
8.- Yaşadıgı şehir / semt : İstanbul - Çekmeköy
9.- Hobileriniz: Finans, Otomotiv, Müzik
10.- Kan Grubunuz: B Rh (-)
Sıfır olarak aldığım 2011 model Skoda Octavia 1.6 TDI Elagance aracımı yaklaşık 2 ay önce sattıktan sonra şu an eşiminde öğrenmesi için geçici bir süre otomatik Corsa aldım. Kısmetse birkaç aya kadar sıfır ve dizel-otomatik bir araç almayı düşünüyorum. Merakla yeni Octavia beklerken eşimin hatchback araç diye tutturması
Fakat aklıma takılan bazı soruları siz değerli kullancılarla paylaşmak isterim:
1- Hyundai İ30 ile aynı motor ve şanzımana sahip olmasına rağmen neden web sitesindeki teknik özeller kısmında dizel için triptronik yazıyor.
2- 5 yıl garanti için resmi garanti 2 yıl / 60.000 km ve sonrası için Kia Özel Onarım Garantisi yazıyor, bunu tam anlayamadım ?
3- Yakıt tüketimi tüm rodaj vs. süresini tamamladıktan sonra dizel-otomatik için şehir içi sakin kullanımda 100 km de maksimum kaç lt olur ?
4- Bakım aralıkları ve fiyatları ne kadar olur ?
5- Concept plus ve premium arasında yaklaşık 5- 5.5 bin TL fark var, sizce buna değer mi ?
6- CW için ne düşünüyorsunuz, satması zor olur mu ? Yakıtı fark eder mi ? Tasarımı bence çok hoş.
7- Hatchback modelinde concept plus için son 55.400 TL, premium için 60.500 TL fiyat verdiler. ( Ümraniye Gül-Al Oto. Fiyatlar trafik sigortası hariçmiş ) Fiyatlar sizce daha da düşer mi ? Çok acelem yok.
Çok soru sordum ama sormadan da edemedim