Berkan
New member
Online admin bulamayınca soramadm yasakmı değilmi ama( kurallara aykırı falansada kaldırabilirsiniz )
2005 den beri üyesi olduğum malum diğer forumdan.
21 yaşında bir kardeşimizin ricasını iletiyorum 1 dakikanızı harcayıp 1 tane bile bile beğenirseniz oy oydur.
isteyene esas forumdaki linkide yollabilirim
2005 den beri üyesi olduğum malum diğer forumdan.
21 yaşında bir kardeşimizin ricasını iletiyorum 1 dakikanızı harcayıp 1 tane bile bile beğenirseniz oy oydur.
isteyene esas forumdaki linkide yollabilirim
Merhabalar dostlar, abiler, kardeşler. Gün geldi ve ben de elinize düştüm. : ) Yakınen tanıyanlar bilir; Radyo-Televizyon, Sinema okuyorum ve kendimi bildim bileli sinema sektöründe çalışmak istiyorum.
Aslında hiç aklımda yokken, bir arkadaşımın öylesine söylemesiyle 2 gün önce girdi bu fikir aklıma. Hemen işe koyulmaya başladım ve dün çektim elimden geldiğince bir şey. Sadece 2 günüm kalması sebebi ile bir gecede yapılan hazırlık ile çekildi... Kamera karşısında olmaktan keyif alsam da, yarışmaya katılma niyetim kesinlikle Filmde oynamak değil. Sadece sette gezebilmek ve aklımdaki 2-3 senaryoyu Cem Yılmaz'a anlatabilmek.
Bu yolda attığım adımda, siz dostlarımın desteği gerekiyor. Çünkü ilk 10'un değerlendirileceği yarışmada, 10'uncu olan 2000 üzeri oy toplamış bile...
Forum da bu zamana kadar böyle çok konu açıldığını gördük. Kimi vakit birimizin kızının çizdiği resme oy verdik, kimi vakit köpeğinin fotoğrafına. Şimdi hayallerime ulaşacağıma inanarak çıktığım yolda oylarınıza ve oylatmanıza muhtacım.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Aşağıdaki linkten videomu görebilirsiniz. : )
Pepsi ile PEK YAKINDA Setteyim
Hepinize film çekicem! : )
Teşekkürler,
Küçük kardeş Kakuş.