hangi navigasyon sistemini almaliyiz

slhyldz

New member
Tşk. ederim. Muhtemelen aynı ürün yoktur. Teknoloji ile daha iyileri gelmeiştir. O zamanki fiyatı neydi?
Bostancı'da sanayi üst sokağında Rem elektronik var eski kasa için ben ordan NavGo cihaz almıştım navigasyonu, radyosu, tv'si müthiş hiç bi sıkıntı yaşamadım 3 seneye yakındırda cihazı kullanıyoruz ayrıca cihaz universal bi çok araca monte edilebiliyor bizim araçlar içinde özel çerçevesi var güneş ışığıda kesinlikle ekrana gelmiyor düşünebilirsiniz bu cihazıda..

slhyldz

New member
Şimdi aradım görüştüm. Naviin diye bir marka takıyor. İşçilik dahil 900 tl + kdv ( peşin olursa kdv yok)

MuSTaNG

New member
Ben o zaman 800 liraya almıştım galiba, yalnız necvox hariç hiç bi ekran birebir uymuyo diye biliyorum çerçeve gerekiyo benim navgo 6.2 inç'ti ona göre özel çerçeve vardı sizin sorduğunuz cihazında çerçevesi vardır umarım çünkü elle yaptıkları çerçeveler pek güzel durmuyo :)

slhyldz

New member
Bugün sahibinde satılan navimex oem kia ceed multimedyaya bakmaya gittim. Çok berbat bir ürün. Dokunmatiği kötü. Geç algılıyor. Görüntüsü idare eder. Ama arayüzü olsun kullanışlılığı olsun çok kötü. Kimseye tavsiye etmem.
Diğer markalarında farklı olduğunu düşünmüyorum. Bu oem üründen vazgeçtim.

slhyldz

New member
Dediğin olayı bugun oem ürünü test ettikten sonra gittiğim tesisatçıda anlattı.
İlla alacaksan böyle bir ürün al diye. Test ettim.
Dokunmatik, görüntü ve özellikleri ile oem ürünlerden çok daha başarılı ve iyi. Ayrıca aracı sattığında çıkarıp yeni aracına monte edebilirsin.
ya aslında illaki piyasadaki dandik ürünlere mahkum değiliz. Çerçeve satılıyor bide JVC marka kaliteli bi navigasyon multimedya montaj edilebilir.Ekli dosyayı görüntüle 1843Ekli dosyayı görüntüle 1844Ekli dosyayı görüntüle 1845

dellobaltino

New member
baktığınız navimex ve diğer çin malı tüm multimedialar hiçbiri oem değildir. oem olanın markası LG dir ve avrupada satılan ceedlerde bulunur. Maalesef oem ürünü türkiyede temin etme imkanı yoktur. Çerçeve satılıyor lakin 124 dolar gibi fahiş bir fiyata

dellobaltino

New member
Bu jvc marka navigasyonlu multimedia cihazlara baktım lakin işlemci ram işletim sistemi ile ilgili bir şey yazmıyor özelliklerinde.

slhyldz

New member
Benim baktığım ürün rodstarın ürünüydü.
Sahibindeki ilan no : 152305987
Pieneer ın yan ürünüymüş. Yorumları okudum. Satıcı tanıdık ve oldukça memnun kalacağımı ve ürünün sorunsuz olduğunu anlattı. Ayrıca teyp çerçevesi benim araç eski kasa ve fiyatı 75 tl civarında. Ürünü kullandım gayet hızlı ve yeterli.

Bu jvc marka navigasyonlu multimedia cihazlara baktım lakin işlemci ram işletim sistemi ile ilgili bir şey yazmıyor özelliklerinde.

asoka

New member
Merhaba herkese iyi forumlar konuyla alakalı yazılanların çoğunu okudum. 2011 model ceed sw sahibiyim ve başımdan cyclone marka oem multimedya teyp macerası geçti. Malesef teypten hiç memnun kalmadım. Çalışması hiç stabil değildi. arayüzü berbat menüler arasında geçişte donma yapıyor, tlf nun bluetooh bağlantısın da sürekli kopmalar oluyor vb sıkıntılar yaşadım. En sonunda teyibi geri çıkarttırıp 550 tl zarara girmiş oldum. Teyp bana 1500 tl ye malolmuştu geri alırken 950 tl ye saydılar. Şimdi android tabanlı multimedya teyplerin üretildiğini okudum 2011 model ceed e uyumlu olanının olup olmadığını eski kasa ceed aracına taktıran varsa teyibin araca tam uyumlu mu değil mi deneyimlerini paylaşabilirlerse sevinirim şimdiden teşekkürler...