yasinyilmaz
New member
Şimdiye kadar diğer araçlarıM dahil hep Shell'den alıyordum fakat bir süre önce pis mazot koydular ve aracım hareket halinde stop etti. O günden beri OPET.
İsminden dolayı Mutlu. Deco muydu neydi? Hatırlamıyorum.Peki bu Total'in kendi istasyonu olduğu bilgisini nereden ediniyorsunuz? Çalışanlar mı söylüyor? Ben Ankara için hiç böyle bir şey duymadım ve bilsem güzel olur hani.
Doco abi kendi işletmesi olanlar mealide : Dealer Owned Company Operatedİsminden dolayı Mutlu. Deco muydu neydi? Hatırlamıyorum.![]()
32T281 DOCO Petrol Ve Danışmanlık A.Ş. (Tandoğan) (A.Ü. Rektörlük girişi karşısı)Peki bu Total'in kendi istasyonu olduğu bilgisini nereden ediniyorsunuz? Çalışanlar mı söylüyor? Ben Ankara için hiç böyle bir şey duymadım ve bilsem güzel olur hani.
son 5 alışverişde önce bp ardından shell arından po, opet ve son olarak lukoil i 100 TL lik alımla test ettim..lukoile kadar shel hepsinden sessizdi menzil hemen hemen aynıydı performans olarak hepsi aynıydı yakındı fakat lukoil hem gürültü olarak hissedilir derecede düşüş sağladı performans olarakda torku hissediyorsun...ben ikinci alımda daha farkedeceğimi düşünüyorum...ses farkı hissedilir derece fark ediyormu merak ettim doğrusu bir defa denemek için shell deneyeceğim hem km bazında hemde şu ses olayını merak etmedim değil ne kadar fark ettiğini