Serkan OĞUZ
New member
- Katılım
- 28 Eki 2013
- Mesajlar
- 1,127
- Tepkime puanı
- 280
- Puanları
- 0
- Yaş
- 45
Bülent bey İzmiremi geldiniz?geldik o kadar 3-4 gün kaldım bir çay ısmarlayan bile olmadı![]()
Bülent bey İzmiremi geldiniz?geldik o kadar 3-4 gün kaldım bir çay ısmarlayan bile olmadı![]()
Ailelerden önce bir soyle erkek erkege bulusalim abi yeni uyelerimiz cok fazla eski kadrodan kimseler kalmadi nerdeyse.Kardeş şöyle aileler ile güzel bir buluşma olsun pazar olabilir.
olur kardeşim bana her şey uyar önemli bir aksilik olamaz ise katılmaya çalışırım biliyorsun biraz mesafe varAilelerden önce bir soyle erkek erkege bulusalim abi yeni uyelerimiz cok fazla eski kadrodan kimseler kalmadi nerdeyse.
Onlarla bi tanisip kaynaslim.
burasıda güzelmiş valla ikincisi için hoş yerTelefondan eklemeye çalıştım umarım olmuştur.Dediğin gibi silecek rahat vermiyor
Ekli dosyayı görüntüle 976
Sonradan özel yaptırdımburasıda güzelmiş valla ikincisi için hoş yer
buarada vitesin onunde ne tuşları var çözemedin onları bir![]()
Ya benimde bir sorum olacak. P konumu düğmesi üzerinde yer alan tuş ne işe yarıyor acaba? Bana bu tuş hakkında kimse bilgi vermedi merak ediyorum ne işe yaradıgınıSonradan özel yaptırdımOrada 2 tane tuş var, birisi park sensörünü devre dışı bırakmak için çünkü bazı zamanlar uyarı sesinden gına geliyor diğeri ise otomatik park etme özelliğini devreye sokup çıkarmak için.İmzayı benim gibi aceleye getirme çünkü çok dar bir yer tam denk getirmek lazım ve biraz çapraz yapıştırırsan tam denk geliyor.