..:: Günlük Sohbet ::..

Serkan OĞUZ

New member
Cevap: Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

İnşallah başka sefere. El sallamazsın da, çay ısmarlarsın. :)
Seve seve misafir etmek isterim el sallamak işin şakasıydı.Yemek yer çay içeriz iyi olurdu tanışırdık bu vesile ile.Neyse kısmet bir daha ki sefere inşallah:)

Berkan

New member
paslanma normal bişey nakliye sırasında, tır üstünde, satılmayı beklerken galaride, yada açıkta durdugu yerde, su yagmur camur soguk sıcaktan kaynaklı .yola cıkıp frene basınca cıkıp gidicek o paslar anında...

berkural34

New member
Tıkır tıkır eden 20-40 km/s arası hızlarda rögardan ya da arnavut kaldırımı yoldan geçerken çıkan bir sesti.
Bozuk yoldan giderken benim arka takımdan sesler geliyor sanki çok gevşek yada amortisör patlak gibi . 45 bin bakımdan çıkalı 3 bin km oldu gerçi . Bir sıkıntı görseler söylerlerdi heralde

bakımı nerede yaptırdınız bilmiyorum ama çoğu servis kotrol etmiyor yağını filtresini değiştirip gönderiyorlar

inimicus

New member
İşin kötüsü değişim sonrası test sürüşünde ses çıkmadı ama şimdi yine aynı ses geliyor. Yine servis yolları. Acaba porya bilyaları diye yazmışlardı yeni ceed için onda mı bir şey var?

akrepkral86

New member
Arkadaşlar bu Çelik motor diğer kia modellerinide Türkiye'ye getirse ne kadar iyi olurdu örneğin yeni cerato,yeni sorento vb.

Serkan OĞUZ

New member
Hayırdır adaş hangi rüzgar attı seni buralara:)Hangi semtte olacaksın,bugün ufak bir işim haricinde rahatım sende uygun olursan tanışmak isterim.

serkanuludag

New member
Adasim sabah ucakla geldm aksam ucakla dondum .., imalatcilara ugradim iki uc sorun vardi onlari halettim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

serkanuludag

New member
Adas sagolasin bir dahaki sefere egitim icin bi kac gun kalicam geldigimde yemege davet ederim seni :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

rayen

Super Moderator
Ankara'ya gel Bülent. :D

Ben gönderdim.