By_Cesar
Active member
Yeni kasa ceedlere eski kasa ceedlerin 15 ınch jantları olmuyo ama yeni kasaların jantı eski kasaya yüksek ihtimalle olacaktırben diyorum abi
ortada buluşalım diye
Yeni kasa ceedlere eski kasa ceedlerin 15 ınch jantları olmuyo ama yeni kasaların jantı eski kasaya yüksek ihtimalle olacaktırben diyorum abi
ortada buluşalım diye
Abi hayirli yolculuklar..Herkese günaydın. Bana iyi yolculuklar. İstikamet Milas.
Bir araba boyle rezil edilir... o ne olmus oyle be...
Abi iyi yolculuklar. İyi tatiller.Herkese günaydın. Bana iyi yolculuklar. İstikamet Milas.
Ne zamandır arka sağdan gelen ses için Başayar'a gittim. Z-rotları değişti bir de rot balans ayarı yapıldı. İşçilik ve parça indirimi dahil 230 tl bayıldım. Tatilde olan ben miyim araba mı anlamadım? Sürekli para yiyor alet!
Bu arada Başayar 0 km. Kia satışını bırakıp tamamen 2. ele dönmüş. Ellerinde 3 tane araç kalmış 2013 model onları da satışa koymuşlar. İlginç olan şey ise: 14000 km'de comfortline dsg dizel golfe 72500 istiyorlar, GT için de 74.500 yazmışlar.Bu arada 0 km GT'nin bütün fren diskleri paslanmış. Ne iş anlamadım.
Sezar bu resmi geçen yıldan beri ipad arka planı olarak kullanıyorum böyle güzeline hiç denk gelmedim ilk gördüğüm günden beri hasta oldum
Rasim abi mesajı daha önceden görseydim İzmirden geçerken bir el sallamak isterdimHerkese günaydın. Bana iyi yolculuklar. İstikamet Milas.