Abi foruma yazan kalmadi pek , herkes okuyor sanirim![]()
3. Haftaya girdik bile , yine erkenden acildi okulumBerk açıldımı artık okullar bi akşam okulun oralarda işin olursa görüşelim
evet buluşma organizasyonu yapabiliriz ama benim işten eve gelmem 8i buluyor 8den sonra bende musait oluyorum.3. Haftaya girdik bile , yine erkenden acildi okulumcarsamba persembe cuma 4 e kadar dersim var , 4ten sonra ne zaman istersen bulusuruz , hatta anadolu yakasinda bulusma organizasyon bile yapabilriiz bostanci uskudar maltepe falan katilim olursa
![]()
8.30-9.00 gibi yapariz benim icin farketmez , zaten forumda cogu kisi calisiyor en mantiklisi da o saatler olur . Tabii istek ve katilim olursa .evet buluşma organizasyonu yapabiliriz ama benim işten eve gelmem 8i buluyor 8den sonra bende musait oluyorum.
Modifiyelik bi işim yokki sinangüzel araba kanka. ama daha modifiye edilir mi bu? pek ellenmeye müsait değil gibi gözüküyor bilmiyorum.
Modifiyelik bi işim yokki sinan![]()
Attan inip eşeğe binmiş kadar olursun bence en azından konfor açısından. Sürüş dinamiği / yönlendirme tabi daha iyi olacaktır.Sizce nasılkafamı kurcalıyor bu aralar
BMW 1 Serisi 116i 2012 Model 73.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 137342353
abi biraz yan vermek istiyorum onun haricinde bir diğer seçenekte CLA amgAttan inip eşeğe binmiş kadar olursun bence en azından konfor açısından. Sürüş dinamiği / yönlendirme tabi daha iyi olacaktır.