..:: Günlük Sohbet ::..

c@n

Super Moderator
Ohh keyif de senin valla can paşa:p biz bi haftayı bulamıyoruz sen tatilin tatilini yapıyon valla :D
Valla bu sene sadece temmuz da izne cikabiliyorum.. baska zaman izin yok... bende hakkimk sonuna kadar kullaniyorum...:)))

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

huss25

New member
bu ceza tebliğ tarihinden kaç gün sonrasına kadar dört bölü bir iindirimli 1 haftamı 15 gün mü ? 1 hafta ise tatil günleri dahil mi kesin bilgisi olan yazarsa sevinirim

huss25

New member
arkadaşlar bu akşam saldırıya uğradık miting dönüşü otobüslerin camları patladı benim tam diz hizama camın bir cm altına gülle kadar bir taş top patlar gibi vurdu arabanın kaportası yarıldı resmen şarjım izin vermedi foto çekmeme aranızda chpli kardeşlerimiz varsa lütfen arkadaşlarına telkinde bulunsun bu nasıl bir insanlıktır korku kaos kargaşa terör tanımına uyan bire bir ne varsa yaşadım otobüsümüz yüzde 80 bayan ağırlıklı maltepe e5 avrupa yakasına gidiş yolunu trafiğe kapamışlar karşı şeritten orta hızla geliyoruz allahtan durmadı trafik yoksa otobüs komple hastanelik olacaktık orta parmak gösterdiler hiç bir tepki vermememize rağmen öldüresiye bizi taşladılar yazık yazık yazık yeminle tiskindim o insanlardan.

huss25

New member
burda paylaştım belki yeri değil ama en aklı selim insanlar burda var diye paylaştım arkadaşlar bunları face ve twitterdan da paylaştım ama burdaki sağduyu arkadaşların sağduyusuna güvendiğim için burasının yeri ayrı forumda alakasız bir durum oluşturduğum için kusura bakmayın ama bu akşam yaşadıklarımı da paylaşmadan geri kalamadım hala şoktayım.

babıesrar

New member
burda paylaştım belki yeri değil ama en aklı selim insanlar burda var diye paylaştım arkadaşlar bunları face ve twitterdan da paylaştım ama burdaki sağduyu arkadaşların sağduyusuna güvendiğim için burasının yeri ayrı forumda alakasız bir durum oluşturduğum için kusura bakmayın ama bu akşam yaşadıklarımı da paylaşmadan geri kalamadım hala şoktayım.
Geçmiş olsun abi

CeedTR

New member
arkadaşlar bu akşam saldırıya uğradık miting dönüşü otobüslerin camları patladı benim tam diz hizama camın bir cm altına gülle kadar bir taş top patlar gibi vurdu arabanın kaportası yarıldı resmen şarjım izin vermedi foto çekmeme aranızda chpli kardeşlerimiz varsa lütfen arkadaşlarına telkinde bulunsun bu nasıl bir insanlıktır korku kaos kargaşa terör tanımına uyan bire bir ne varsa yaşadım otobüsümüz yüzde 80 bayan ağırlıklı maltepe e5 avrupa yakasına gidiş yolunu trafiğe kapamışlar karşı şeritten orta hızla geliyoruz allahtan durmadı trafik yoksa otobüs komple hastanelik olacaktık orta parmak gösterdiler hiç bir tepki vermememize rağmen öldüresiye bizi taşladılar yazık yazık yazık yeminle tiskindim o insanlardan.
Büyük geçmiş olsun.

berkan1981

New member
Temmuz 1 hanimla bodruma gidicem 15 gun malum ramazan başlamadan bitirmek lazim izini

inimicus

New member
Herkese selam, Başayar'dan yeni gelidim: polen filtresi, klima dezenfektasyon ve arka balatalar takım halinde değişti: 315 lira. 10 gün sonra muayeneye dertsiz tasasız gireceğim.

günaydın millet
hayırlı haftalar....

nasılsınız neler yapıyorsunuz görüşmeyeli......

Sam

New member
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

Herkese gunaydin islerin yogunlugundan dolayi bi suredir yazamiyorum. Kendimi yeni uye gibi hissettin:):)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Srhn

New member
Cevap: Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

Herkese gunaydin islerin yogunlugundan dolayi bi suredir yazamiyorum. Kendimi yeni uye gibi hissettin:):)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İlk mesajını yazmadan önce kendini üye tanıtım bölümünde tanırsan seviniriz @Sam :D :D