74 ile yiyen arkadaşım ben 94 ile yedim lakin arkadaşta 343 diyordu benimkide aynı bi gariplik var benim tutanakta d100 kuzey yolu tuzla diyor 74 kmGecmis olsunda , e5 te 74 le ceza geldiyse hiz siniri 50 olmali . Birde postaci yeni getirdiyse faiz yemezsiniz hatta teblig tarihinden sonra 15 gun icinde oderseniz indirimi var. Cezalari nerelerde yediniz, bizde bilelim dikkatli olalim![]()
benimde gecen arabayi cekmisler her zaman biraktigim yerden , cekici ve otopark parasi 80 lira verdim , taksiye 15 verdim . Simdi bide postayla ceza gelcek , bu ara biraz baski var galiba .
Selam dostlar gecen pazarda bana sabah kahvaltısı icin ekmek almaya indim markete aaaa posta kutusuna bi baktim ceza gelmis kapici teslim almis kutuya birakmis kartal baglanti yolunda 94 km hizla ceza yemisim 343 erken odedim 245 lira kahvalti istahim gitti74 ile yiyen arkadaşım ben 94 ile yedim lakin arkadaşta 343 diyordu benimkide aynı bi gariplik var benim tutanakta d100 kuzey yolu tuzla diyor 74 km
Evet abi cok iyi olur eski ve yeni uyeler hep bi arada olurRamazan gelmeden İstanbul'daki arkadaslarla bi bulusma patlatalim.
+1, bencede cok iyi olurEvet abi cok iyi olur eski ve yeni uyeler hep bi arada olur
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
vay can abi sen buralardamısın yaa geçen suadiyede seni gördum arabayla geçtin yanımdan bende sınavdan çıkmıstım tam o sırada12 - 27 temmuz ve 3 - 10 Ağustos tarihlerinde Tatilde olacağım millet.... Buluşmayı ona göre ayarlayın...![]()
![]()
![]()
Ankarada buluşulsa olmaz mı yada eskişehirde? İstanbul çok uzak ya..Ben de katılmak istiyorum ama bayramdan hemen sonra istanbulda olacağımRamazan gelmeden İstanbul'daki arkadaslarla bi bulusma patlatalim.
Ohh keyif de senin valla can paşa12 - 27 temmuz ve 3 - 10 Ağustos tarihlerinde Tatilde olacağım millet.... Buluşmayı ona göre ayarlayın...![]()
![]()
![]()
Ne sınavı ne sınavı? ben de dün çıktım bi sınavdan herkeş bi sınavda..gerçi hayat bi sınav değil midir?vay can abi sen buralardamısın yaa geçen suadiyede seni gördum arabayla geçtin yanımdan bende sınavdan çıkmıstım tam o sırada![]()
açık ögretim sınavı vardı abi ama oldu 2 hafta falanNe sınavı ne sınavı? ben de dün çıktım bi sınavdan herkeş bi sınavda..gerçi hayat bi sınav değil midir?![]()
Haa ben de görevliydim o sınavdaaçık ögretim sınavı vardı abi ama oldu 2 hafta falan![]()
Yada bi iftar yapabiliriz 27 28 29 temmuz gibi istanbulda olacağım bi konser için.. litfeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Tamam abi inşaallahRamazanda iftar yapariz Fatih ona katilirsin insallah.