..:: Günlük Sohbet ::..

mertgulkokan

New member
Fiestamın konusuna yazdım ancak nasip olursa aralık ayından itibaren kia proceed concept bir araç ile aranızda olacağım. Aralığa kadar naparım bilemiyorum:)

Srhn

New member
Cevap: Re: ..:: Günlük Sohbet ::..

Fiestamın konusuna yazdım ancak nasip olursa aralık ayından itibaren kia proceed concept bir araç ile aranızda olacağım. Aralığa kadar naparım bilemiyorum:)

aralığa kadar fiestayla devam o zaman :D ondan sonra gönlüne göre bir concept pro bulursun umarım

Srhn

New member
Cevap: Re: ..:: Günlük Sohbet ::..

genelde proceed ler Istanbul tarafında. Istanbul ekibi yardımcı olur umarım. Eğer temiz olduğu belli olursa cool plus bile olabilir belki:)
almışken concept olsun mert hem içinde bir proceed aşkı var almışken tam olsun :)

c@n

Super Moderator
Berkau hayirli olsun... son halinin fotolarini koysana ona gore karar verelim...:)

TeamPASAOGLU

mertgulkokan

New member
2012 model bir arac bence temizse 37 38 eder bence daha fazla degil..

TeamPASAOGLU
anladım can abi teşekkürler. Aralığa kadar zaman var belki yeni kasa gelince fiyatlar biraz daha aşağı gider. Artık araba konusunda yardımcı olursunuz. Iki aracımda ford olmasına rağmen kopamadım buralardan:)

c@n

Super Moderator
anladım can abi teşekkürler. Aralığa kadar zaman var belki yeni kasa gelince fiyatlar biraz daha aşağı gider. Artık araba konusunda yardımcı olursunuz. Iki aracımda ford olmasına rağmen kopamadım buralardan:)
Sen alma kismina gel gereken yardimi yapariz Mert.. yeni kasalar gelince illa fiyatlar biraz daha dusecektir.

TeamPASAOGLU

mertgulkokan

New member
Sen alma kismina gel gereken yardimi yapariz Mert.. yeni kasalar gelince illa fiyatlar biraz daha dusecektir.

TeamPASAOGLU
Eyvallah abi... Araba alma niyeti olan bir arkadaş proceed görünce alma niyetine girdi. Hafta sonu ailesi ile oturup konuşacak. Geçen aylarda sw kia ceed kullanmış. Istanbula gidip gelmiş. Öyle bitr anlattı ki ve 2012 model diyince ben son kasa sandım. Sonra bakınca ilk kasa olduğunu anladık. Ben bu kadar iyi bir araba görmedim diyor. Oto kiralamacının sahibide kia ceedi alırken çok ikilemde kalmış. Kullandıktan sonra kendi aracını satıp kia ceed almış:)

rayen

Super Moderator
O arkadaşına Concept Sw satalım Mert. ;););)

rayen

Super Moderator
Ona daha zaman var. Beklersen 4 yıl, o zaman sana satarım. :D
Uygun fiyata da veririm sana. :D

rayen

Super Moderator
Arkaya bir çeki demiri taktırıp, bir de küçük karavan bağladın mı sorun yok Mert. Çareler tükenmez. :cool:

[MENTION=407]BerkayKRC[/MENTION] hayırlı olsun Gül'ü Gül'ü kullan son halinifotolarini bekliyoruz...