zerogravity
New member
Heeee alayiniza gider diyosunyanlış anlamayın genel konuşuyorum.![]()
Heeee alayiniza gider diyosunyanlış anlamayın genel konuşuyorum.![]()
M/t denendi onaylandi abi. Dsg denemedim. 160standart yazilimsiz.Scirocco içinden geçer stok 160 lik hele dsg ise hiç bulasmayin
Sitede sc geçecek araç sayısı 5 I bulmaz
TeamPASAOGLU*
Omur adil olsun diyosan yazilimi silelim standart 122lik sc. Gelsin yine geceriz.adamın stok arabasını kara duman ata ata bir iki boy geçiyorsun,seviniyorsun.
bir de ikisi yazılımlı haliyle deneyin bakalım gerçek sonuç bence bu.
sözüm kimseye değil yanlış anlamayın genel konuşuyorum.![]()
Sevgili Ceza nin bir klibiyle yanıt vermek isterimBu dediklerim roll yapılması durumunda
Yolda gazlamada bilek işi![]()
TeamPASAOGLU*
stok a/t 128crdi ile 122tsi ı yine geçemezsin abiOmur adil olsun diyosan yazilimi silelim standart 122lik sc. Gelsin yine geceriz.biz zaten yazilim ile anca 160liga yetisebiliyoruz. Beygir olarak.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Can abi derdim mualefet olmak degil yanlis anlamaAynı güçteki benzinli turboyu geçmek dizel araba ile bence de mümkün değil...
Benim eski 1.4 turbo 120 lik otomatik bravo ile Yusuf abi beni boy boy geçerken yazılımlı pro ceed beni geçememişti. Tam arkamdan geliyordu ama geçemiyordu... Yusuf abi de o zaman efsane box vardı...selmannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
![]()
![]()
![]()
Selman c3 ün ağırlığını unutuyorsun ama... Ceeden biraz hafif...Can abi derdim mualefet olmak degil yanlis anlamabenim eski c3 varken 122lik butun tsi lere boy boy atiyodum. Sattigim cocukla rolling yaptik standart pro ile 2boy onundeydim. Sofor farki olabilir ama bi kere degil cok denedik hepsinde sonuc ayni. Buda demek oluyoki 122lik gecerim
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bu durumda ağırlıklara bakarsak Scirocco'nun içine normal kilolarda 2 kişi bindirilip öyle kalkılması lazımiki manüelin değerleri,az farkla tsi alıyor.
Kia Ceed 1.6 CRDi vs VW Scirocco III 1.4 TSI [44122916]
a/t ceed in ise dsgnin veya çok kötü pilot olmadıkça manüelin yanında şansı yok.![]()
Katılıyorum kesinlikle.. Ama bilmiyorum karşımdakimi yürüyemedi yazılımsız arkasında 2 nin sonu 3 ün ortasına kadar ilerledim 160 lık tsi ın yazılım olsa alırım gibi duruyordu ..Arkadaşlar konu yanlış yerlere gidiyor
Stok manuel ceed ile stok 122 sc manuel kafa burun gider jokey in vites değişimi önemli üstünlük kurmada
TeamPASAOGLU*
160 lik manuel ile 170 lik ceed manuel denerse ceed Kilo dez avantajı olsa bile ceed 1-2 boy avantajlı olur ama 170 den sonra sc yaklaşmaya başlar ve 200 den sonra geçmeye baslarKatılıyorum kesinlikle.. Ama bilmiyorum karşımdakimi yürüyemedi yazılımsız arkasında 2 nin sonu 3 ün ortasına kadar ilerledim 160 lık tsi ın yazılım olsa alırım gibi duruyordu ..
Stepne,bagaj havuzu arka koltuk sokmeyi düşünmüyor değilim160 lik manuel ile 170 lik ceed manuel denerse ceed Kilo dez avantajı olsa bile ceed 1-2 boy avantajlı olur ama 170 den sonra sc yaklaşmaya başlar ve 200 den sonra geçmeye baslar
TeamPASAOGLU*
İlla kıyas yapılmak isteniyorsa proceed gt ile scirocco kiyaslanmaliDizel ekonomi, Benzin performans içindir... Scirocco varken kimse kusura bakmasında ceed sütcü beygiri olur gözümde
Paran var huzurun var tabi sen arabanı istediğin şekil görme hakkına sahipsin istersen at arabası de ama gaza basinca gidince de seviniyirsun biliyorsun di miBenim araba bana gore sutcu beygiri saga sola her yere onunla gidiyorum senede 40k yol yapiyor en az bu dogrultuda az yaksin yeterli benim gozumde![]()
Allah askına bi kızsana noooolurParan var huzurun var tabi sen arabanı istediğin şekil görme hakkına sahipsin istersen at arabası de ama gaza basinca gidince de seviniyirsun biliyorsun di mi![]()
Bir zaman lar getz ile harikalar yaratıyor dun
İnsanlar keyif arabasi alma imkanı olarak kadar ellwrindekiler ile keyif alır
Evet 30 k ya alınan pro ile 700 tl harcayarak 65-70 k ya alınmış dsg scirocco gecebikiyirum üstelik ortlama tüketim değerim 5 lt mazot ken
Üzerine 2 k daha harcayıp 2-3 l para harcamış scirocco du da gecebikiyirum
Daha da uzar gider kimse kimsenin arabasına laf demesin herkesin arabasi kendine güzel herkes parasına göre araba alır
Çok kizdirmayin bekir den pd130 u ödünç alıp 0-280 denemeler yapar ekonomik dizelle 500-600 bg lik arabalara kafa tutarım![]()
TeamPASAOGLU*