çalışmaya başlayınca görücem ben seniOkul bitsede gitmesek
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bugun yeni ceed scirocco ve megane coupe ile imtahan edilmiştir![]()
Bos zaman degilki sikildm haciçalışmaya başlayınca görücem ben senibakalım böyle boş zaman bulabilecekmisin
![]()
Hocam öncelikle megane 3 ile olanı anlatayım incirliden bakırköy mevkiine doğru sehir halindeydim aynamda bir megane coupe gördüm dibime girmişti sağa cektim tam yanıma geldiğinde kafa kafaya asıldık ikimizde 2 nin basında kafa kaldırıyorum ortalarına doğru burun cıkartıyor sonnunda ben öne geciyorum 3e attığımda ayırıyordum daha sonra tabi trafik oldu oynaştık biraz ileride bekledim bunu hani önüme alayım yazılım varmı yokmu anlarız dedimİmtihan sonuçları![]()
Hocam öncelikle megane 3 ile olanı anlatayım incirliden bakırköy mevkiine doğru sehir halindeydim aynamda bir megane coupe gördüm dibime girmişti sağa cektim tam yanıma geldiğinde kafa kafaya asıldık ikimizde 2 nin basında kafa kaldırıyorum ortalarına doğru burun cıkartıyor sonnunda ben öne geciyorum 3e attığımda ayırıyordum daha sonra tabi trafik oldu oynaştık biraz ileride bekledim bunu hani önüme alayım yazılım varmı yokmu anlarız dedimışıklardan kalktık 1de cok cok öndeyim gaz kestim arkasından 2 ye cekti birr duman aldı ortalığı yine biraz uzadı tepesine bindim anladımki yazılımlıymış
Scirocco ilede eyüp yolu haliç düzlüğünde gaz bastık arkasında başladım 2 de bir süre ilerledim 3 yaptık arkasındaydım tampon tampona yürüyorken devrini toparlayınca ayırmaya başladı ama cok ufak ufak ayırabildi sonrasında önünde araba vardı önce davranıp sağına atladım 2 3 gir çık onuda geriye gömdüm
![]()
Scirocco içinden geçer stok 160 lik hele dsg ise hiç bulasmayinMegane ve scirocco hikaye R haric yanima yaklasamaz....
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi