zerogravity
New member
Eeeee bay V olmak kolay değilErdogan abi profil fotografin cok igrennnnnnnc muhahua
Eeeee bay V olmak kolay değilErdogan abi profil fotografin cok igrennnnnnnc muhahua
AhueueeehueeeeeeeForum son gunlerde durgundu firtina oncesi sessizlikti erdogan abi firtina gibi geldin he
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ali Merhaba;şey sorucam hasari karsi tarafin sigortasindan karsilatirken ikame arac veriyorlar mi?
Yok Ali expertizden sonra ikame araç veriliyor ama sigortayı aramakta fayda var.Validenin aracin sag kapisina tir carpmis.Adam sonra hata bende demis tutmuslar tutanagi ve tutanakta carptigini yazmis.5 gun oldu kaza olali.Araç lazim oldugu icin birakamadik daha. Süre kısıtlamasi var mi?
Ali müsaitsen bizim hasar danışmanına aratıyım seni.. bildiğimi kadarıyla süre kısıtlaması yok ama yanlış bilgi vermiim aratıyım ben seni..Validenin aracin sag kapisina tir carpmis.Adam sonra hata bende demis tutmuslar tutanagi ve tutanakta carptigini yazmis.5 gun oldu kaza olali.Araç lazim oldugu icin birakamadik daha. Süre kısıtlamasi var mi?
Adaş adamin işte ilk günüymüş bide.Cok alakasiz yerde gelmis vurmus bide.Hatasini kabul eden bi arkadasa denk gelmissiniz.
Tebrik ederim o abiyi
Bana iki kere tir surttu tinmadi bile devam etti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Turgay iyi olur telefon numaram var sende.Ali müsaitsen bizim hasar danışmanına aratıyım seni.. bildiğimi kadarıyla süre kısıtlaması yok ama yanlış bilgi vermiim aratıyım ben seni..
Geçmiş olsun Ali,Allah beterinden korusun hepimizi,sevdiklerimizi.Validenin aracin sag kapisina tir carpmis.Adam sonra hata bende demis tutmuslar tutanagi ve tutanakta carptigini yazmis.5 gun oldu kaza olali.Araç lazim oldugu icin birakamadik daha. Süre kısıtlamasi var mi?