gejder
New member
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..
Emniyete dilekçe yazıp verceksin abi
TeamPASAOGLU*
Emniyete dilekçe yazıp verceksin abi
TeamPASAOGLU*
Geçmiş olsun abiarkadaşlar bugün sabah kalktım aracın ön tanponuna birisi herhalde geri manevra yaparken çarpıp kaçmış.
bende sigortayı aradım ve servise götürdüm. caddeyi gören bir mobese var onun kayıtlarını karakola müracat edip izleme şansımız nasıl olur.
Geçmiş olsun Sinan bey umarım arabanıza vuran kişiyi bulur ve ziyanınızı telafi edersiniz.arkadaşlar bugün sabah kalktım aracın ön tanponuna birisi herhalde geri manevra yaparken çarpıp kaçmış.
bende sigortayı aradım ve servise götürdüm. caddeyi gören bir mobese var onun kayıtlarını karakola müracat edip izleme şansımız nasıl olur.
Abi gecmis olsun... malesef insanliktan yoksun bir dunya vatadasimiz var... yahu kazadir olur, ne diye carpip kacarsin be serefsiz...arkadaşlar bugün sabah kalktım aracın ön tanponuna birisi herhalde geri manevra yaparken çarpıp kaçmış.
arkadaşlar bugün sabah kalktım aracın ön tanponuna birisi herhalde geri manevra yaparken çarpıp kaçmış.
sinan abi geçmiş olsun...çok teşekkür ederim sağolun arkadaşlar bende işin parasından kaskoyu bozmasından ziyade bu insanlıktan nasibini almamış kişiye bir ders vermek amacıyla işin peşini bırakmamak niyetindeyim mobese kayıtlarından yakalayabilirsem öyle vur kaç neymiş görsün istiyorum. yarın karakola gidip başvurumu yapacağım. öyele mini onarımla halledilecek kadar olsaydı hadi neyse diyecektim ama adam kesin sarhoş manyağın biriymiş tampon değişecek kadar hasar var