..:: Günlük Sohbet ::..

huss25

New member
bugün işyerinde ekmek ve tatlı aldıktan sonra kapıya yönelen çift arabamı gösterip birbirlerine çok güzel filan markası neymiş filan dedi kadın erkek kia diyince kadın aaa kiamı ama çok güzel filan dedi sonra bi başka müşteri çift daha aynı olayı yaşadı bide gidip filimli camdan içeri bakmaya çalışıyolar dedim içine binseler ne derlerdi acaba ne yapayım aracın camına satılık yazsam sanki aldığım fiyatın üstüne satarım gibi düşündüm bi an :) şaka tabi ama okadar iştahlı beğendilerki o an paraları olsa o yazı yazsa alırlardı eminim ben arkadaşlara diyorum golf 70 bin nerdeyse cam tavan filan ekletince yani bunda cam tavanlı 50 bin golfede 50 bin deseler şu an bunu alırım bana abartıyosun diyolar arkadaşlar bilmiyorum gerçekten abartıyormuyum ama motor performansı falan filan derken sizcede gayet hoş güzel ve konforlu değilmi aracımız yoksa hala kia önyargısındanmı böyle tepkiler alıyorum bi arabayı çok beğendim diye ama şuna eminim vw şu arabayı üretseydi golf diye üstüne yazsaydı bana haksız diyenler abi sen bu işten anlıyorsun derlerdi.

günaydın bu haftanın da ortasına geldik....

zaman çok çabuk geçiyor....

aLi

Yönetim Ekibi
haberlerde gordum vapur iskeleye yanasirken denize dusen adam vefat etmis ya. Gorunce delirdim ya can simidi tutuyor biri ne zaman ki adam yorulup halat birakiyor o zaman atiyor can simidini lan at onu bastan.

dün akşam gördüm bende
vapuru çalıştırmasalar adam halattı bırakmayacak motorların gücünden dayanamamış akıntıya öyle diyordu akşam haberlerde

aLi

Yönetim Ekibi
Aynen oyle olmus,pisi pisine ölmüş gitmiş adam.

millet olarak ne kadar cahiliz böylece birkez daha ortaya çıkmış oldu..

birde heberin arkasından başka bir haber daha vardı sağlık ekipleri adamı sedyeden düşürmüşler adam ölmüş...

josefsalvatini

Yasaklı Üye
Ynt: ..:: Günlük Sohbet ::..

Spontane bir buluşma Bostancı Total

Can ali ben araba yıkadık ( sonra yağmur yağdı :) :) :)) oradayken serhan geldi sonra Fatih sonrasında kahve dünyasına Selman ve burakcan geldi :)

c@n

Super Moderator
Günaydın.... Maşallah arabalarda parlamıştı... Taaa ki bu sabaha kadar.... :D :D :D

Srhn

New member
Günaydın herkese araba hala temizdi ya iyi yıkamısım :D

aLi

Yönetim Ekibi
Mehmet Ali Birand ölmüş diye haberler var nette? Kimi diyor yogun bakimda,kimi diyor beyin ölümü gerçekleşti.