bugün işyerinde ekmek ve tatlı aldıktan sonra kapıya yönelen çift arabamı gösterip birbirlerine çok güzel filan markası neymiş filan dedi kadın erkek kia diyince kadın aaa kiamı ama çok güzel filan dedi sonra bi başka müşteri çift daha aynı olayı yaşadı bide gidip filimli camdan içeri bakmaya çalışıyolar dedim içine binseler ne derlerdi acaba ne yapayım aracın camına satılık yazsam sanki aldığım fiyatın üstüne satarım gibi düşündüm bi an
şaka tabi ama okadar iştahlı beğendilerki o an paraları olsa o yazı yazsa alırlardı eminim ben arkadaşlara diyorum golf 70 bin nerdeyse cam tavan filan ekletince yani bunda cam tavanlı 50 bin golfede 50 bin deseler şu an bunu alırım bana abartıyosun diyolar arkadaşlar bilmiyorum gerçekten abartıyormuyum ama motor performansı falan filan derken sizcede gayet hoş güzel ve konforlu değilmi aracımız yoksa hala kia önyargısındanmı böyle tepkiler alıyorum bi arabayı çok beğendim diye ama şuna eminim vw şu arabayı üretseydi golf diye üstüne yazsaydı bana haksız diyenler abi sen bu işten anlıyorsun derlerdi.